Signering av låneavtale

Ved elektronisk signering av din avtale, benytter du en BankID-brikke. Brikken kan være utstedt fra en annen norsk bank så lenge det foreligger en aktiv BankID-avtale.

Etter at du har logget deg inn på Min side med fødsels– og personnummer, klikker du på "Fullfør søknad om lån" og "Signer låneavtale". Velg BankID og klikk deretter på "Fortsett".

Følgende bilde vil fremkomme. Klikk på "Åpne dokument" for å lese avtaledokumentet. Dokumentet må åpnes og lukkes før du kan huke av for at "Innholdet er forstått og jeg er klar til å signere". Klikk deretter på pilen for å gå videre.

Når avtaledokumentet er lest og forstått, benytter du BankID-brikken din til å signere låneavtalen og legitimere deg. Dette gjøres i samme prosess. Du taster først inn engangskoden som fremkommer på brikken. Når dette er gjort, klikker du deg videre via pilen.

Siste steg er å taste inn det personlige passordet tilhørende brikken. Dette er passordet som du selv har valgt. Signeringen er ferdig når du klikker deg videre.