Ofte stilte spørsmål


Refinansiering

Ved å samle smålån og kreditter i ett lån, oppnår du som regel lavere månedlig rente. Du får også en mer oversiktlig og forutsigbar økonomi.

Refinansiering er et av våre meste populære produkter. Mye smågjeld til forskjellige kreditorer er dyrt. Ved å refinansiere og samle all gjeld i et lån hos Bank Norwegian, får man bedre oversikt og lavere månedlige kostnader. Disse lånene gir en mer oversiktlig og forutsigbar økonomi. I stedet for å holde styr på mange fakturaer hver måned, kan du sette opp et fast trekk som dekker renter og avdrag. På www.banknorwegian.no kan du legge inn en uforpliktende søknad som straks gir deg svar på om vi kan tilby lån.
For å få lån uten sikkerhet må du være norsk statsborger, ha en registrert liknet inntekt og ikke ha aktive inkassosaker. I tillegg til å oppfylle disse kravene, må vi gjøre en kredittvurdering av deg før vi kan gi deg et tilbud på lån.
Om du har søkt om refinansieringslån vil vi utbetale i henhold til informasjon du legger inn på utbetalingsfullmakten. Vi vil innfri gjeld til dine kreditorer. Overskytende lånebeløp vil vi utbetale til den kontoen du angir.

Tilbake til oversikten