Ofte stilte spørsmål


Innlogging i nettbanken

Her finner du informasjon om BankID og hvordan logge inn i nettbanken.

Per den 01.07.2016 tilbyr vi ikke lengre mobilbank-innlogging. For innlogging må du benytte deg av din BankID brikke, eller din BankID på mobil. Det jobbes per dags dato med utvikling av en mer mobiltilpasset nettbank som vi håper å kunne lansere i løpet av første kvartal 2017.
BankID er en personlig elektronisk legitimasjon som brukes på nett og tilbys av de fleste banker i Norge.

BankID brukes for å signere dokumenter og meldinger på nett samt godkjenning og kjøp av varer med BankAxess.

En BankID brikke er knyttet til ditt fødselsnummer slik at du ikke fysisk trenger å møte opp for å vise annen legitimasjon, BankID identifiserer deg elektronisk. Bruk av BankID har den høyeste sikkerhet og er juridisk bindende.

Les mer om BankID.
For å logge deg inn i nettbanken må du benytte en BankID-brikke utstedt fra Bank Norwegian eller annen bank. Du må taste inn personnummer, engangskode fra BankID-brikken og tilslutt personlig passord. Se vår brukerguide for innlogging i nettbanken.
Du må aktiver BankID på mobil via din dagligbank. Vi har ikke tilbud om BankID på mobil, vi har kun tilbud om innlogging med BankID på mobil. Innlogging gjør du på samme måte som hos din dagligbank. Etter å ha tastet inn ditt personnr legger du inn ditt mobilnr, og får tilsendt en melding som du må bekrefte med din personlige kode. Om du får melding om «Vennligst sjekk at opplysningene dine er riktige» sjekk om du har lagt inn korrekt telefonnr. Om du har lagt inn korrekt telefonnr må du ta kontakt med din dagligbank for å få bekreftet at du fortsatt har en aktiv BankID avtale via dem.
Vi har flere løsninger for innlogging med nettbrett eller mobil, men forskjellig innlogging kan gi tilgang til forskjellige produkter.

BankID på mobil:
Innlogging med BankID på mobil gir deg full tilgang til vår nettbank, både MinSide med kredittkortoversikt, og Nettbank med kontooversikt.

BankID
Du skal da ha mulighet til å logge deg inn på vanlig måte uten bruk av Java. Vi tilbyr BankID på både nettbanken og MinSide. Løsningen fungerer både på datamaskin, nettbrett og smarttelefoner.

Tilbake til oversikten