Ofte stilte spørsmål


Innlogging på MinSide

For å logge deg inn på MinSide må du benytte en BankID-brikke utstedt fra Bank Norwegian eller annen norsk bank. Du må taste inn personnummer, engangskode fra BankID-brikken og tilslutt personlig passord. Se vår brukerguide for innlogging. Du kan logge inn med mobil, nettbrett og PC.
Bank Norwegian tilbyr muligheten for innlogging med BankID på mobil på MinSide, men ikke opprettelse av selve avtalen. Du må aktivere BankID på mobil hos banken du har BankID-avtalen din gjennom. Først må du skrive inn fødsel- og personnummeret, etterfulgt av mobilnummeret ditt. Deretter klikker du «Logg inn» og følger stegene.

Om du får meldingen «Vennligst sjekk opplysningene dine», må du se om du har lagt inn korrekt telefonnummer. Om du har lagt inn korrekt telefonnummer må du ta kontakt med dagligbanken din for å få bekreftet at du har en aktiv BankID-avtale.

Du kan logge inn med mobil, nettbrett og PC.
For å logge inn med engangskode på SMS må du først føre inn fødsel- og personnummeret ditt. Deretter vil få en 6-sifret kode på SMS til ditt registrerte telefonnummer. Før inn koden og klikk på «Logg inn».

Denne innloggingsvarianten gir deg kun tilgang til enkel oversikt over dine produkter. Det krever et høyere sikkerhetsnivå og du må logge inn med BankID eller BankID på mobil for å kunne gjøre handlinger inne på MinSide, som å legge inn betalinger eller se siste transaksjoner.

Du kan logge inn med mobil, nettbrett og PC.
BankID er en personlig elektronisk legitimasjon som brukes på nett.

BankID kan brukes til å logge inn i dine bankforbindelser, signere dokumenter og meldinger på nett, samt godkjenning og kjøp av varer med BankAxess.

En BankID-brikke er knyttet til ditt fødselsnummer slik at du ikke fysisk trenger å møte opp for å vise annen legitimasjon. BankID identifiserer deg elektronisk. Bruk av BankID har høyeste sikkerhetsnivå og er juridisk bindende.

Les mer om BankID her.

Tilbake til oversikten