Ofte stilte spørsmål


Kjøpsfinansiering

Fra og med 12.10.2017 tilbyr vi ikke lenger Kjøpsfinansiering som betalingsform hos flyselskapet Norwegian. Kjøpsfinansiering er en betalingsform på www.norwegian.no, som gir deg muligheten til å utsette betalingen av reisen i 6 måneder. Nedenfor finner du generell infromasjon om hvordan kjøpsfinansieringen fungerer.

Fra og med 12.10.2017 tilbyr vi ikke lenger Kjøpsfinansiering som betalingsform hos flyselskapet Norwegian. Kjøpsfinansiering er en betalingsform på www.norwegian.no, som gir deg muligheten til å utsette betalingen av reisen i 6 måneder, dette koster kr 199,-. Utsettelsen er rentefri, og det påløper ingen ekstra kostnader dersom du betaler innen forfall. Dersom du velger å dele opp betalingen etter den betalingsfrie perioden på 6 måneder, kan du gjøre det. Da løper vanlig kredittrente.  
Nei, det er ingen reiseforsikring inkludert dersom du betaler med kjøpsfinansiering. 
Betalingen forfaller 6 måneder etter kjøpet er gjennomført. Du vil etter reisen er bestilt, motta en kontoutskrift med betalingsinformasjon, slik at du når som helst kan betale inn beløpet før forfall. Når det er 14 dager til den betalingsfrie perioden er over, vil banken sende deg en faktura på e-post. Det er viktig at du oppdaterer din kontaktinformasjon dersom du endrer denne.
Det koster kr 199 å utsette betaling av reisen i 6 måneder. Etter 6 måneder kan du velge å betale inn hele det finansierte beløpet uten noen ytterligere kostnad, eller du kan dele det opp over flere måneder. Dersom du velger vente med å betale, løper det vanlig kredittkort rente.
Du kan når som helst betale tilbake hele eller deler av saldoen. Du finner kontonummer og KID på første kontoutskrift fra banken.
Du har alltid 14 dagers angrerett på kjøp av finansielle tjenester. Dersom du angrer på at du valgte kjøpsfinansiering som betalingstjeneste, kan du betale inn hele summen til Bank Norwegian innen 14 dager fra kjøpet er gjennomført, og sende angrerettskjema til banken for å få refundert gebyret.
Kontakt Norwegian, de vil utbetale beløpet direkte til deg. Disse bruker du til å betale inn det finansierte beløpet til Bank Norwegian.
Dersom du er medlem av Norwegian Reward får du 2% CashPoints på lavprisbilletter til utlandet.
Ja, dersom du ikke har Bank Norwegian-kortet fra før, vil du få tilsendt et kredittkort. Dette kortet kan du bruke til å samle opp CashPoints på alle varekjøp.

Tilbake til oversikten