Ofte stilte spørsmål


BankID på Mobil

Har du ikke tilgang til din datamaskin har du mulighet til å logge deg inn i nettbanken via mobiltelefon.

Du må ta kontakt med banken som du har en BankID avtale med for å kunne få tilbudt BankID på mobil. Det er ikke alle banker som tilbyr dette produktet, Bank Norwegian tilbyr per dags dato ikke BankID på mobil til kunder som har fått BankID fra oss.

For å aktivere BankID på Mobil må man også ha et mobilabonnement via Talkmore, Telenor, Djuice, Phonero eller Hello Norway.
Om du skal benytte BankID på mobil er det kun mobilabonnementene: Telenor, Djuice, Talkmore, Dipper, Hello*, Phonero*, Tele2*, One Call*, MyCall*, Network Norway*, Xito*, Mobitalk, Phonect, Telipol, NetCom*, Chess*, TDC* og Ventelo (*husk å bestille nytt SIM-kort fra operatør) som tilbyr denne tjenesten. BankID på mobil må aktiveres via din dagligbank som har utstedt din BankID-brikke.

Etter at du har valgt innlogging med BankID på mobil og tastet ditt personnummer fremkommer det en ny side hvor man legger inn mobilnummer. Du vil etter du har klikket på neste-knappen motta en melding på din mobil. Her må du godkjenne at du skal logge inn med BankID på Mobil og bekrefte med pinkoden du har valgt under aktivering av din BankID på mobil.

Når passordet er tastet inn, vil nettbanken logge seg inn selv. Det er ikke mulig å signere avtaler eller lignende med BankID på Mobil.
Når du har valgt innlogging med mobil og gjennomført innlogging vil nettsidene våre huske ditt valg, og automatisk bli rutet til denne innloggingen. Du har derimot mulighet til å velge innlogging med vanlig BankID igjen ved å klikke på et av valgene som framkommer på venstre side av din innlogging.
For å signere med BankID på mobil, velger du først signering med BankID. Når du kommer til engangskode, vil det fremkomme en pil på venstre side for Signering (dette fremkommer øverst på venstre hjørnet av signeringsboksen). Du trykker på pilen og velger deretter BankID på mobil.

Du vil i tillegg til å taste inn selvvalgt PIN-kode få beskjed om å taste inn personlig passord. Personlig passord er det samme som i din BankID-avtale.

Tilbake til oversikten