Bank Norwegian lanserer grønt lån til elbil og elsykkel

 

Bank Norwegian gjennomførte i november i fjor en undersøkelse som viste at bankens kunder ønsker seg flere alternativer som gjør det lettere å ta bærekraftige valg. Derfor vil banken gjøre det lettere for flere å finansiere kjøp av miljøvennlige transportmidler og tilbyr lån uten krav om pant eller egenandel til el-bil, el-sykkel eller vanlig sykkel. Det nye grønne lånet har den laveste renten av alle bankens produkter.

 

-Vi ønsker å bidra til at flere kan ta bærekraftige valg og med vårt nye grønne lån blir det enklere for flere å finansiere et slikt kjøp, til konkurransedyktig rente, enten det er en ny eller brukt el-bil, sykkel eller en el-sykkel, uttaler Klara-Lise Aasen som er CEO i Bank Norwegian.

Det nye grønne låneproduktet er i første omgang tenkt som et tilbud til de som ønsker seg miljøvennlige transportmidler, men banken vil på sikt utvikle flere produkter og digitale tjenester som hjelper kundene å ta bærekraftige valg.

 

Les mer om grønt lån her: https://www.banknorwegian.no/lan/gront-billan/
Lån til elsykkel | Sykkel | (banknorwegian.no)

Les mer om Bank Norwegian bærekraftsundersøkelse her: 65 000 Bank Norwegian-kunder har talt: Bærekraft er mer enn klima | Bank Norwegian (mynewsdesk.com)