Sikkerhetsmelding i bunnteksten på e-post fra Bank Norwegian

Vi inkluderer denne sikkerhetsmeldingen med navnet og e-postadressen din for å hjelpe deg å skille autentiske e-post fra Bank Norwegian fra såkalt phishing. E-post med phishing ser ofte legitim ut, men vil antakeligvis ikke inneholde personlig informasjon som navnet ditt og e-postadressen din. I tillegg kan phishing-e-post inneholde lenker til skadelige nettsider, eller nettsider som forsøker å hente inn sensitive opplysninger på urettmessig vis.

Sikkerhetsmeldingen i bunnteksten er ingen garanti for at e-posten er legitim, men den kan gi deg ytterligere trygghet om at e-posten faktisk kommer fra Bank Norwegian. De fleste phishing-e-post sendes til et høyt antall ulike e-postadresser, og har ikke informasjon som navn og din e-postadresse. Svindlere kan også bruke phishing til å samle inn sensitive opplysninger som brukernavn, kortinformasjon og passord. Du kan lære mer om hvordan du identifiserer phishing her.

Hvis du mistenker at noen utgir seg for å være Bank Norwegian for å lure til seg sensitive opplysninger, ta kontakt med vår kundeservice.