Refinansiering av billån

Sliter du med høy rente på billånet ditt? Eller har du flere billån du ønsker å samle? Bank Norwegian tilbyr refinansiering av billån, som kan bidra til å senke rente- og gebyrkostnadene dine – og samtidig gi deg bedre oversikt over økonomien.

Eksempel: Renten på refinansieringslån er fra 7,99% til 20,99%. Effektiv rente 11,77%, 160.000 o/5 år, etabl.geb. 0, kostnad 48.131. Total: 208.131. Løpetid 1-15 år. Maks. effektiv rente 38,86%.

Slik fungerer refinansiering av billån hos Bank Norwegian

Når du søker om å refinansiere et billån hos Bank Norwegian, søker du i realiteten om et eget refinansieringslån. Renten på våre refinansieringslån er fra 7,99 prosent, og du kan bruke opptil 15 år på å betale det ned.

Nøyaktig hvor mye du kan låne til å refinansiere billån, og hvilken rente vi kan tilby deg, avhenger av den økonomiske situasjonen din.

Søker du om et refinansieringslån hos oss, foretar vi en kredittvurdering av deg, som avgjør hvor mye du kan refinansiere. Søk om refinansiering i dag, så hjelper vi deg med å finne en gunstigere løsning for deg og billånet ditt.

Søknadsskjema finner du her

Derfor kan det lønne seg å refinansiere uten pant i bilen

Bank Norwegian tilbyr refinansiering uten pant i bil, noe som betyr at vi ikke krever sikkerhet for det nye lånet ditt. Har du billån i flere banker, eller billånet et annet sted enn resten av gjelden din, kan et refinansieringslån uten pant være en praktisk løsning på flere måter.

Samler du billån og andre smålån, trenger du bare å forholde deg til én faktura hver måned.

Du kan også spare på å refinansiere billånet ditt, særlig hvis du har flere av dem. Refinansieringslån kan blant annet sørge for at du unngår unødvendige gebyrer, og at du oppnår lavere rente totalt sett. Dermed vil mer av pengene gå til rene avdrag, slik at du betaler ned billånet ditt raskere.

Hva er et kaskofritt billån?

Som regel krever bankene at du som låntaker har forsikret bilen helt eller delvis gjennom en kaskoforsikring. På den måten er banken bedre sikret økonomisk dersom noe skulle skje med bilen din.

Et kaskofritt billån vil si at du ikke har bilforsikring og dermed kun betaler for ansvarsforsikring. Dette er i praksis et lån uten sikkerhet som har noe høyere rente enn et tradisjonelt billån med sikkerhet.

Når du refinansierer billånet ditt hos Bank Norwegian, søker du om et refinansieringslån uten sikkerhet. Vi kan på den måten gi deg svar umiddelbart etter at du har søkt. Og fordi vi ikke tar bilen i pant, krever vi heller ikke dokumentasjon på bilkjøpet ditt.

Les mer om Bank Norwegians billån uten sikkerhet

Refinansier billånet ditt uten sikkerhet hos Bank Norwegian

Ønsker du å søke om refinansiering, trenger du bare å fylle ut en elektronisk søknad her på siden. For å søke må du ha en registrert liknet inntekt, ikke ha aktive inkassosaker og være 20 år eller eldre.

Er det noe du lurer på underveis, er det selvfølgelig bare å kontakte oss – så hjelper vi deg med alt du trenger å vite.

Søknadsskjema finner du her

Fordeler ved å refinansiere billån hos Bank Norwegian:

 • Du betaler ingenting i etableringsgebyr.
 • Du kan oppnå en lavere rente enn du har i dag.
 • Du kan samle billån med andre smålån.
 • Du får bedre oversikt med ett lån og én faktura.
 • Du får inntil 15 års nedbetalingstid.
 • Du har hele tiden full kontroll via appen vår eller MinSide.

Eksempel: Renten på refinansieringslån er fra 7,99% til 20,99%. Effektiv rente 11,77%, 160.000 o/5 år, etabl.geb. 0, kostnad 48.131. Total: 208.131. Løpetid 1-15 år. Maks. effektiv rente 38,86%.

Spørsmål og svar

 • Tar dere pant i bilen?

  Nei. Bank Norwegian tilbyr kun refinansieringslån uten sikkerhet. Det vil si at vi ikke tar pant i bilen din eller annen eiendom når du søker om refinansiering hos oss.

 • Kan jeg forhandle rente på billån?

  Nei. Renten vi setter for refinansieringslånet ditt, er basert på en kredittvurdering som tar utgangspunkt i den økonomiske situasjonen din. Du kan derfor ikke forhandle rente på billån eller refinansieringslån hos Bank Norwegian.

 • Kan man overføre billån?

  Ja. Når du søker om et refinansieringslån, vil det eksisterende billånet ditt innfris i henhold til informasjonen du oppgir. Du vil deretter fortsette å betale ned på det nye refinansieringslånet ditt.

 • Hva er normal rente på billån?

  Hva du betaler i rente, avhenger av den økonomiske situasjonen din. Et billån med pant (full kasko) har normalt noe lavere rente enn et billån uten pant. Dette er fordi banken er bedre økonomisk sikret når du betaler for bilforsikring i tillegg til ansvarsforsikring.

 • Hva koster det å flytte billån?

  Når du vil refinansiere billånet ditt hos Bank Norwegian, betaler du ingenting i etableringsgebyr.

 • Kan jeg bake billån inn i boliglånet?

  Flere banker lar deg utvide boliglånet ditt når du skal låne penger til bilkjøp. Bank Norwegian tilbyr derimot kun refinansiering og billån uten sikkerhet.

Eksempel: Renten på refinansieringslån er fra 7,99% til 20,99%. Effektiv rente 11,77%, 160.000 o/5 år, etabl.geb. 0, kostnad 48.131. Total: 208.131. Løpetid 1-15 år. Maks. effektiv rente 38,86%.