Hopp til hovedinnhold

Bank Norwegian

Norwegian Finans Holding ASA: Klara-Lise Aasen ny finansdirektør (CFO) i Bank Norwegian


Norwegian Finans Holding ASA: Klara-Lise Aasen ny finansdirektør (CFO) i Bank Norwegian

Klara-Lise Aasen er ansatt som ny finansdirektør (CFO) i Bank Norwegian med tiltredelse senest 1. oktober 2020. Aasen kommer fra stillingen som divisjonsdirektør Finansiell styring i DNB Bank ASA.

- Jeg er veldig glad for at Aasen har sagt ja til å bli en del av ledelsen i Bank Norwegian. Hennes lange ledererfaring, dype og brede kompetanse og erfaring fra banksektoren, både nasjonalt og internasjonalt vil være uvurderlig i bankens strategiske og taktiske arbeid i tiden som ligger foran oss, sier Tine Wollebekk, administrerende direktør i Bank Norwegian.

Aasen er statsautorisert revisor fra NHH Norges Handelshøyskole i Bergen og kommer med omfattende erfaring fra den nordiske banksektoren med flere strategiske lederroller i DNB og Nordea bak seg, herunder CFO i Nordea Bank Norge ASA i mange år.

- Bank Norwegian skal befeste posisjonen som en ledende aktør gjennom sin digitale plattform og kundeorientering. Aasen vil styrke dette arbeidet betydelig, og bidra til banken sin videre vekst og ekspansjon, sier Wollebekk.

Finansdirektør Pål Svenkerud har etter eget ønske fratrådt stillingen som CFO og går over til en ny rolle i banken i en sentral og strategisk rådgiverstilling. Inntil Klara-Lise Aasen er på plass, vil regnskapsdirektør Vibeke Hove Krogh fungere midlertidig i stillingen, mens finanssjef Mats Benserud vil fungere som kontakt for investor og kapitalmarkedet.


For ytterlig informasjon, vennligst kontakt:

Kai-Morten Terning, leder for kommunikasjon og samfunnskontakt, tel: +47 905 31 898


Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12