Norwegian Finans Holding ASA: Konsernsjef Tine Wollebekk slutter for å tiltre ny stilling


Norwegian Finans Holding ASA: Konsernsjef Tine Wollebekk slutter for å tiltre ny stilling

(Oslo 28. juni 2021) Styret i Norwegian Finans Holding ASA (Norwegian Finans Holding, OSE: NOFI) melder i dag at konsernsjef Tine Wollebekk har sagt opp sin stilling for å tiltre en ny stilling.

– Tine har i fire år ledet selskapet gjennom fortsatt vekst og etterlater seg en sterk Bank Norwegian med en ledende markedsposisjon og bransjens beste driftsplattform, samt sterk lønnsomhet og kapitalisering. Jeg vil takke Tine for hennes harde arbeid og ønsker henne alt godt i den nye stillingen, sier Klaus-Anders Nysteen, styreleder i Norwegian Finans Holding og Bank Norwegian.

– Jeg ser frem til å begynne i den nye stillingen, men vil virkelig savne alle mine fantastiske kolleger i Bank Norwegian. Vi har startet vår neste ekspansjonsreise i Europa, banken er utmerket posisjonert, og den neste konsernsjefen vil overta en sterk bank med et strålende team i en veldig spennende tid, sier konsernsjef Tine Wollebekk.

Wollebekk har en oppsigelsestid på seks måneder. Hun vil forbli konsernsjef i denne perioden og fortsette å støtte styret i Norwegian Finans Holding når det gjelder det indikative budet Nordax Bank AB offentliggjorde 3. mai 2021.

Styrene i Norwegian Finans Holding ASA og Bank Norwegian ASA vil nå sette i gang en prosess for å identifisere en etterfølger.


Kontakt:

Klaus-Anders Nysteen, styreleder, +47 992 65 691

IR@banknorwegian.no


Denne opplysningen er informasjonspliktig etter verdipapirhandelloven §5-12