Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logg inn
KredittkortLånSparingForsikringerKundeserviceOm oss

Kom i gang med klokkebetaling

Har du kredittkortet vårt, kan du betale med klokka. Slik kommer du i gang med enkel, trygg og kontaktløs klokkebetaling.

Betaling er enklere enn noensinne, og nå trenger du ikke engang et fysisk kort for å gjennomføre et kjøp. Med kredittkortet vårt kan du betale med et bredt utvalg Fitbit- og Garmin-klokker.

Det du trenger, er ei klokke som støtter Garmin Pay eller Fitbit Pay. Videre trenger du et kort som er kompatibelt med betalingsløsningene, noe vårt kredittkort er.

I dag er alle terminaler i Norge kontaktløse, noe som betyr at du kan bruke klokka som betalingsmiddel alle steder som tar imot kortbetaling. Det betyr at du enkelt kan legge igjen lommeboka hjemme. Klokka fungerer like godt til betaling av is i kiosken som til et nytt kjøleskap. Når du har registrert kortet i klokka di, trenger du kun å trykke på en knapp og tæppe i vei.

Hvor trygt er det å betale med klokka?

Å betale med smartklokke fra enten Garmin eller Fitbit er like trygt som å bruke kortet – om ikke tryggere. Klokka i seg selv lagrer ikke kortinformasjonen din. Har det gått mer enn ett døgn siden du betalte med klokka sist, blir du bedt om å taste PIN-koden på klokka før du tæpper. Det samme gjelder om du har tatt av deg klokka i mellomtiden. Det betyr at ingen andre kan betale med klokka di hvis den skulle bli frastjålet eller du mister den.

Når du betaler med klokka, taster du inn PIN-koden din langt sjeldnere enn når du bruker vanlig chip-betaling med kortet ditt. Det gir færre anledninger til at andre kan notere seg PIN-koden din og deretter misbruke den. 

Slik legger du inn kortet ditt

I dag er kortet tilgjenglig i Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay. Kortet ditt er automatisk klargjort slik at du ikke trenger å foreta deg noe annet enn å registrere kortnummer, utløpsdato og CVC-koden i din Google-, Garmin- eller Fitbit-app. Mobil- og klokkebetalinger kan benyttes på alle terminaler som aksepterer kontaktløse betalinger, og du får selvfølgelig akkurat de samme fordelene som om du benytter ditt fysiske kort.