Kom i gang med klokkebetaling

En arm med en Garmin-klokke på som betaler med klokkebetaling

Har du Bank Norwegian-kortet kan du betale med klokka. Slik kommer du i gang med enkel, trygg og kontaktløs klokkebetaling.

Betaling er enklere enn noensinne, og nå trenger du ikke engang et fysisk kort for å fullføre en transaksjon. Med Bank Norwegian Visa kan du betale med et bredt utvalg Fitbit- og Garmin-klokker.

Det du trenger er en klokke som støtter Garmin Pay eller Fitbit Pay. Videre trenger du et kort som er kompatibel med betalingsløsningene, noe nettopp Bank Norwegian-kortet er.

I dag er alle terminaler i Norge kontaktløse, noe som betyr at du kan bruke klokken som betalingsmiddel hos alle steder som tar imot kortbetaling! Det betyr at du enkelt kan legge igjen lommeboka hjemme. Klokka fungerer like godt til betaling av is i kiosken som til et nytt kjøleskap. Når du har registrert kortet i klokken din, trenger du kun å trykke på en knapp og tæppe i vei!

Hvor trygt er det å betale med klokka?

Å betale med en smartklokke fra enten Garmin eller Fitbit er like trygt som å bruke kortet – om ikke tryggere. Klokken i seg selv lagrer ikke kortinformasjonen din. Har det gått mer enn ett døgn siden du betalte med klokka sist, blir du bedt om å taste PIN-koden på klokka før du tæpper. Det samme gjelder om du har tatt av deg klokka i mellomtiden. Det betyr at ingen andre kan betale med klokken din dersom den blir frastjålet eller du mister den.

Når du betaler med klokka, taster du inn PIN-koden din langt sjeldnere enn dersom du bruker vanlig chip-betaling med kortet ditt. Det gir nemlig færre anledninger for uvedkommende å notere seg PIN-koden din og deretter misbruke den, og er også med til å øke sikkerheten. 

Slik legger du inn kortet ditt

I tillegg til å være kontaktløst, kan Bank Norwegian-kortet ditt benyttes til mobil- og klokkebetalinger. I dag er kortet tilgjenglig i Apple Pay, Google Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay. Kortet ditt er automatisk klargjort slik at du ikke trenger å foreta deg noe annet enn å registrere kortnummer, utløpsdato og CVC-koden i din Google-, Garmin- eller Fitbit-app. Mobil- og klokkebetalinger kan benyttes på alle terminaler som aksepterer kontaktløse betalinger, og du får selvfølgelig akkurat de samme fordelene som om du benytter ditt fysiske kort.