Om oss

Bank Norwegian er en heldigital og fleksibel bank som tilbyr enkle, standardiserte innskudds- og utlånsprodukter på nett. Vi bruker og utvikler den nyeste teknologien, automatisering, selvhjelpstjenester og mobilapp for å forbedre kundeopplevelsen. Vårt mål er å tilby digitale produkter som er enkle å bruke og som er et konkurransedyktig supplement til de tradisjonelle bankene.

Vi ble etablert i Oslo 2007, først som en støtteplattform for flyselskapet Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, men samme år fikk vi konsesjon og ble etablert som en fullskala digital bank.

I 2013 lanserte vi i Sverige og fortsatte i 2015 med videre vekst i Norden da vi lanserte i både Danmark og Finland. Veksten fortsatte ut i Europa i 2021. Da lanserte vi i Spania og Tyskland. I dag har mer enn 1,7 millioner kunder Bank Norwegian som sin sekundærbank.

I november 2021 ble den svenske banken Nordax AB eneeier av Bank Norwegian, og vi er nå en del av Nordax Group. Vår bank er fremdeles underlagt tilsyn av Finanstilsynet i Norge, og innskudd i banken er garanteres av Bankenes sikringsfond. Sammen med Nordax skal vi bli den ledende digitale banken for kreditt, innskudd og usikrede lån i Europa.