Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logg inn
KredittkortLånSparingForsikringerKundeserviceOm oss

Sparing

Ønsker du en fleksibel sparekonto med mange bruksmuligheter, eller vil du la pengene stå og vokse over tid? Her kan du sammenligne de to sparekontoene våre og velge den som passer best for deg og dine sparemål.

Trygg sparing

I Bank Norwegian, som er en filial av svenske NOBA Bank Group, har du innskuddsgaranti for opptil 2 millioner kroner. Innskudd opptil 100 000 euro er dekket av den svenske innskuddsgarantien, mens innskudd over dette og opptil 2 millioner norske kroner er dekket av den norske innskuddsgarantien. Den totale innskuddsgarantien din hos oss er med andre ord lik som i norske banker – den eneste forskjellen er at innskuddet ditt er garantert for gjennom to ulike innskuddsgarantiordninger.

Har du også en sparekonto i Nordax Bank?
Dette påvirker innskuddsgarantien din hos oss, ettersom Nordax Bank også er en del av NOBA Bank Group. Vi anbefaler at du leser mer om den samlede innskuddsgarantien og hva den dekker her.

Sparekonto

Full fleksibilitet

Med vår mest fleksible sparekonto får du god sparerente på pengene dine uten å begrense bruksmulighetene. Opprett opptil ti sparekontoer til ulike sparemål, overfør fritt mellom kontoene dine, og betal regninger direkte med AvtaleGiro. Det koster ingenting å opprette kontoen, og du har et ubegrenset antall gebyrfrie uttak.

Sparerente 4,00 %
Etableringsgebyr 0 kr
Gebyrfrie uttak per kalenderår Ubegrenset
Regningsbetaling og AvtaleGiro Ja

Sparekonto pluss

Best rente

Sparekonto pluss passer for deg som planlegger å ha pengene stående over litt tid, og som er opptatt av å få best mulig rente på pengene dine. Det koster ingenting å opprette kontoen, og det er ingen bindingstid – men du har et begrenset antall gebyrfrie uttak i løpet av kalenderåret.

Sparerente 4,45 %
Etableringsgebyr 0 kr
Gebyrfrie uttak per kalenderår 6
Uttaksgebyr 0,5 % av uttaksbeløp*
Regningsbetaling og AvtaleGiro Nei

*6 gebyrfrie overføringer/uttak per kalenderår, deretter 0,5 % av uttaksbeløp.

Innskuddsrente

Innskuddsrente sparekonto4,00 %
Innskuddsrente sparekonto pluss4,45 %

Spørsmål og svar om sparing

Vår sparekonto er en konto uten uttaksbegrensninger, gebyrer og kan benyttes som en vanlig betalingskonto. Sparekonto pluss har høyere rente og seks gebyrfrie uttak per kalenderår. Utbetalinger fra sparekonto pluss kan kun gjøres til en forhåndsbestemt konto.

Du kan kun opprette én sparekonto pluss, men inntil 10 øvrige sparekontoer.

Overføringer fra sparekonto tar mellom 1-2 virkedager før det er registrert på mottakerkonto.

Vi har fem kjøringer per virkedag (mandag - fredag). I helgene er det ingen overføringer mellom bankene.

Legger du inn betalingen din før: Går betalingen ut: 
kl. 04:45 kl. 05:30
kl. 08:45 kl. 09:30
kl. 10:45 kl. 11:30
kl. 12:45 kl. 13:30
kl. 14:45 kl. 15:30

Først må du logge inn på MinSide. Når du er logget inn skal du klikke på «Sparing»/«Mine kontoer». Klikk deretter på «Betale», for så å fylle inn all betalingsinformasjon. Dersom mottakeren tilbyr AvtaleGiro vil du få tilbud om å opprette det i etterkant.

Nei, vi tilbyr ikke muligheten for legge til disponenter eller opprette disponentkonti.

På Finansportalen kan du få hjelp til å finne hvilken konto og bank som passer best for ditt formål.

Ja, du kan søke om sparekonto pluss selv om du allerede har sparekonto. Du finner søknadsskjema her.

Du kan selv overføre mellom dine kontoer hos oss, også mellom sparekonto og sparekonto pluss. Vi gjør oppmerksom på at du kun har seks gebyrfrie uttak på sparekonto pluss per kalenderår.

Du får seks gebyrfrie uttak fra sparekonto pluss per kalenderår. Deretter belastes det et gebyr på 0,5 % av beløp du overfører fra kontoen. Det er kun mulig å gjøre betalinger til et forhåndsbestemt kontonummer.

Det er ingen bindingstid på sparekonto pluss. Du kan avslutte kontoen når du ønsker det.

Det er ikke mulig å opprette betalingsavtaler som AvtaleGiro og eFaktura på sparekonto pluss. Dersom du ønsker å tilknytte betalingsavtaler til en konto hos oss, kan du søke om en vanlig sparekonto. Søknad om sparekonto finner du her.

Nei, vi tilbyr ikke muligheten for å legge til disponenter eller opprette disponentkonti.

På Finansportalen.no kan du få hjelp til å finne hvilken konto og bank som passer best for ditt formål.