Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logg inn
KredittkortLånSparingForsikringerKundeserviceOm oss

Billån til ny eller brukt bil – uten pant

Hos oss kan du søke om billån til ny eller brukt bil, og vi stiller ingen krav til egenkapital eller sikkerhet. Søk nå, og ha finansieringen klar når du finner den rette bilen.

150 000 kr

5 000
600 000
Søk om billån – bestem deg senere

Eksempel: Nominell rente 15,29 %, effektiv rente 18,08 %, 70 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 995 kroner. Kostnad: 33 788 kroner. Total: 103 788 kroner.

Grønt billån

Planlegger du å kjøpe ny eller brukt elbil? Da kan du få en enda bedre rente ved å søke om grønt billån. Hos oss kan du søke om et grønt billån på opptil 350 000 kroner. Vi stiller ingen krav til egenkapital og tar heller ingen pant i bilen. Du trenger ikke å ha bestemt deg for akkurat hvilken bil du skal kjøpe innen du søker, men vi kan be deg om å dokumentere kjøpet av en nullutslippsbil i ettertid.

Les mer om Grønt billån

Om vårt billån

Billånet vårt passer for alle som vurderer å kjøpe ny bil – enten bilen er ny eller brukt, fra forhandler eller fra privatperson. Vi tar ikke sikkerhet i bilen, noe som gjør at du står fritt til å søke om billånet nå, og bestemme deg for hvilken bil du ønsker senere.

  • Lån til bil på opptil 600 000 kr

  • Ingen krav om å dokumentere bilkjøpet

  • Inntil fem års nedbetalingstid

  • Enkel søknadsprosess og signering med BankID

Fordeler med billån uten sikkerhet

Et billån uten sikkerhet vil si at banken låner deg pengene du trenger til bilkjøpet uten å ta pant i bilen din eller i andre eiendeler. Dette kan gi deg flere fordeler.

Sjekk hvor mye du kan få i lån – bestem deg for bil senere

Siden vi ikke tar pant i den nye bilen din, kan du ta deg all tiden du trenger for å finne den rette bilen. Vi vil ikke be deg om å dokumentere kjøpet når lånet er betalt ut. Hvis du finner en bil som koster mindre enn det du har lånt, kan du disponere resten av lånebeløpet fritt – eller du kan gjøre en ekstra innbetaling på lånet ditt, uten ekstra kostnad.

Ingen krav om kostbare kaskoforsikringer

Hvis du tar opp et billån med sikkerhet i bilen, krever gjerne banken at du forsikrer bilen med en kasko. Dette er en svært kostbar forsikring, som du slipper når du tar opp billån hos oss. Selv om renten på et billån uten sikkerhet er noe høyere enn for et billån med sikkerhet, kan det derfor totalt sett bli rimeligere med et usikret billån.

Skal du kjøpe en dyr og helt ny bil, bør du likevel vurdere å tegne en kaskoforsikring. På den måten er du også forsikret mot eventuelle kostbare skader på din egen bil som du selv har skyld i.

Ny bil uten egenkapital

Du trenger ingen egenkapital for å ta opp et billån hos oss. Skal lånet finansiere hele bilkjøpet, kan det være smart å starte prosessen med å sjekke hvor mye du kan låne. Når du vet akkurat hvilken sum du har til rådighet, kan biljakten gå både raskere og enklere. Hvis du ombestemmer deg etter å ha søkt om billån, og ikke lenger ønsker å kjøpe bil, står du helt fritt til å takke nei til tilbudet vårt.

Når du søker

Når du sender oss en søknad om billån, starter vi med å gjøre en kredittvurdering av deg. Formålet med kredittvurderingen er å kartlegge betjeningsevnen din og hvor mye vi kan tilby deg i lån til bil.

Hvis vi vurderer at du kan betjene et nytt billån, får du et lånetilbud av oss. Deretter er det helt opp til deg om du ønsker å takke ja til lånetilbudet vårt eller ikke – du er aldri forpliktet til noe før du eventuelt signerer en låneavtale.

For å få et lånetilbud av oss må du blant annet

  • kunne dokumentere fast inntekt

  • ikke ha betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker

  • ha fylt 23 år

Eksempel: Nominell rente 15,29 %, effektiv rente 18,08 %, 70 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 995 kroner. Kostnad: 33 788 kroner. Total: 103 788 kroner.

Produktinformasjon

Lånestørrelsekr 5 000 - kr 600 000
Nominell rente9,79 % - 20,99 %
Nedbetalingstid forbrukslån1 - 5 år
Nedbetalingstid refinansiering1 - 15 år
Etableringsgebyrkr 295 - kr 995
Termingebyrkr 30
AvtaleGiroJa

Renten er flytende og beregnes individuelt.

Eksempel: Nominell rente 15,29 %, effektiv rente 18,08 %, 70 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 995 kroner. Kostnad: 33 788 kroner. Total: 103 788 kroner.

Ofte stilte spørsmål

Billånet vårt passer spesielt godt for deg som ønsker et billån uten å måtte stille med egenkapital eller pant i bilen. Når banken ikke tar pant, kan du få pengene utbetalt først, og deretter ta den tiden du trenger på finne rett bil. Med et billån uten sikkerhet trenger du heller ikke å tegne en kostbar kaskoforsikring.

Siden vi tilbyr lån uten sikkerhet, er ikke billånet bundet til en bestemt bil. Hvis du selger bilen din, kan du derfor velge å legge pengene i en ny bil, eller å tilbakebetale lånet før tiden.

Når du fyller ut søknadsskjemaet vårt, oppgir du hvor mye du ønsker å låne – fra 5000 kr til 600 000 kr. Hvor mye du faktisk får tilbud om å låne, avhenger av den økonomiske situasjonen din. Har du god inntekt og lite lån fra før av, er sjansen stor for at du får innvilget ønsket lånesum. Dette undersøker vi gjennom å gjøre en kredittsjekk når du søker om lånet.

Hvis vi vurderer at du har økonomisk kapasitet til å ta opp et lån, men at det blir vanskelig for deg å betjene et så stort lån som du ber om, gir vi deg et tilbud om å låne en litt mindre sum. Du står så fritt til å takke ja eller nei til dette tilbudet.

Nei, du kan søke om billån uansett om du er på utkikk etter en helt ny eller en gammel bil. I lånesøknaden oppgir du helt enkelt hvor mye du ønsker å låne – fra 5000 kr til 600 000 kr. Du trenger ikke å dokumentere hvilken bil du har kjøpt i ettertid.

Ja, siden vi ikke tar pant i bilen din, er det mulig å søke om billån for en bil du allerede eier. Hvis du har lån på bilen fra før av, og det er en annen bank som har pant i den, kan du bruke det nye billånet ditt til å betale ned lånet i den andre banken. På den måten fristiller du bilen din fra panten.