Signering av låneavtale med BankID-brikke

Ved elektronisk signering av låneavtalen din, kan du benytte din personlige BankID-brikke. Brikken kan være utstedt fra en annen norsk bank så lenge du har en aktiv BankID-avtale.

1.
Gjør større
Gjør større

Etter at du har logget deg inn på MinSide med fødsels– og personnummer, klikker du på «Fullfør søknad om lån» og «Signer låneavtale». Velg BankID og klikk deretter på «Fortsett».

2.
Gjør større
Gjør større

Følgende bilde vil fremkomme. Klikk på «Åpne dokument» for å lese avtaledokumentet. Dokumentet må åpnes, leses og lukkes før du kan huke av for at «Innholdet er forstått og jeg er klar til å signere». Klikk deretter på pilen for å gå videre.

3.
Gjør større
Gjør større

Når avtaledokumentet er lest og forstått, benytter du BankID-brikken din til å signere låneavtalen og legitimere deg. Dette gjøres i samme prosess. Du taster først inn engangskoden som fremkommer på brikken. Når dette er gjort, klikker du deg videre via pilen.

4.
Gjør større
Gjør større

Siste steg er å taste inn det personlige passordet tilhørende brikken. Dette er passordet du selv har valgt. Signeringsprosessen er ferdig når du klikker deg videre fra dette bildet.