Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logg inn
KredittkortLånSparingForsikringerKundeserviceOm oss
Kvinne ved bildør.

Grønt billån – for deg som skal kjøpe elbil

Vurderer du å kjøpe elbil og trenger billån? Med grønt billån kan du få vår aller laveste rente – og det uten egenkapital eller pant i bilen.

145 000 Kr

5 000
350 000

Ingen krav om egenkapital Kjøp privat eller fra forhandler Ingen pant i bilen Lån opptil kr 350 000

Sjekk hvor mye du kan låne

Eksempel: Nominell rente 8,49 %, effektiv rente 9,26 %, 100 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 950 kroner. Kostnad: 24 239 kroner. Total: 124 239 kroner.

To personer på tur i skogen, ser utover en vakker, skogkledd dal.

Hva er et grønt billån?

Vi tilbyr grønt billån på inntil 350 000 kroner til deg som ønsker å finansiere kjøp av elbil. Lånet tilbys med attraktive betingelser uten krav til salgspant. For å kvalifisere til et grønt lån må bilen du kjøper, være en elbil, og du må dokumentere kjøpet i ettertid. Elbilen du kjøper, kan være ny eller brukt.

Grønt billån er et lån uten sikkerhet, som tilrettelegger for en smidig søknadsprosess fordi du som søker ikke trenger å pantsette eiendeler. I stedet for at du må legge ut for et tinglysningsgebyr, tar vi 950 kroner i etableringsgebyr som trekkes fra lånebeløpet ved utbetaling.

Søk og motta et uforpliktende lånetilbud om grønt billån på opptil 350 000 kroner.

 • Portrett av en ung kvinne

  Ingen krav til egenkapital

  Et grønt billån har ingen krav til egenkapital, hvilket betyr at du kan låne hele kjøpesummen for å realisere elbilkjøpet. Lån opptil 350 000 kroner med nedbetalingstid på opptil 5 år. Lånet har ingen månedlige kostnader ut over påløpte renter, og du står fritt til å innfri lånet når du vil. 

  Søker du om et grønt billån, mottar du et uforpliktende lånetilbud som kan sette fart på kjøpsprosessen for din nye elbil.

 • Mann som sitter i bilen.

  Lån til hybridbil

  Grønt billån tilbys deg som ser etter eller er på vei til å kjøpe en elbil. Ettersom hybridbiler har en forbrenningsmotor i tillegg til den elektriske, kan vi ikke tilby våre beste betingelser til slike biler. Søker du om grønt billån til elbil, kan du derimot

  • Låne opptil 350 000 kroner til den bilen du ønsker deg
  • Innfri lånet når det passer deg, uten at det koster deg noe ekstra
  • Signere enkelt og trygt med BankID
  • Få full oversikt over lånet i appen vår eller på MinSide
 • Venner på tur ved en innsjø.

  Grønt billån passer for deg som

  • Vurderer å kjøpe en brukt elbil for å forenkle daglige gjøremål
  • Er eldre enn 23 år
  • Ikke har noen aktive betalingsanmerkninger

  Når du sender oss søknaden din, foretar vi en vurdering av din økonomi basert på opplysningene du oppgir i søknaden samt opplysninger vi innhenter fra offentlige registre. Dette gjør vi for å forsikre oss om at du er i stand til å betale tilbake lånet.

  Søknadsskjemaet finner du her.

Spørsmål og svar

Grønn bil vil si en elbil eller en annen nullutslippsbil. Vi stiller krav til våre kunder om at lånet går til en slik bil, og ikke en fossilbil. 

For å få innvilget grønt billån må du ha en liknet inntekt, ikke ha aktive inkassosaker og være eldre enn 23 år. I tillegg må lånet brukes til å kjøpe en elbil eller en annen nullutslippsbil. Etter at vi har utbetalt lånet, vil vi be deg om dokumentasjon på kjøpet. Dette gjør vi for å sikre at du faktisk har brukt pengene på en elbil.

Du kan låne inntil 350 000 kroner.

Du søker helt enkelt ved å fylle ut søknadsskjemaet vårt, der du får svar umiddelbart. Innvilges søknaden, mottar du et tilbud som du kan velge å takke ja eller nei til. Det er gratis og helt uforpliktende å søke om grønt billån hos oss.

Du kan få inntil fem år på å betale ned billånet. Du har muligheten til å innfri lånet når som helst – uten at du trenger å betale noe ekstra.

Du kan enkelt søke om en betalingsfri måned via appen vår eller på MinSide. Vær oppmerksom på at endring av innbetalinger som avviker fra opprinnelig betalingsplan vil kunne medføre økte fremtidige terminbeløp, forlengelse av løpetiden eller medfølgende merkostnader på ditt lån.

Eksempel: Nominell rente 8,49 %, effektiv rente 9,26 %, 100 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 950 kroner. Kostnad: 24 239 kroner. Total: 124 239 kroner.