Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logg inn
KredittkortLånSparingForsikringerKundeserviceOm oss

Lån til vannscooter

150 000 kr

5 000
600 000
Søk om lån til vannscooter

Eksempel: Nominell rente 15,29 %, effektiv rente 18,08 %, 70 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 995 kroner. Kostnad: 33 788 kroner. Total: 103 788 kroner.

Hvordan fungerer et vannscooterlån?

Planlegger du å kjøpe vannscooter og trenger et lån? Enten du drømmer om en vannscooter til båten eller vil ta sommersesongen på hytta til neste nivå, tilbyr vi lån som gir deg den økonomiske fleksibiliteten du trenger.

Når du søker om lån til vannscooter hos oss, fungerer lånet i prinsippet på samme måte som våre båtlån og forbrukslån. Det vil si at du kan søke om lån til vannscooter på opptil 600 000 kroner og bruke inntil fem år på å betale tilbake pengene.

Fordi vi tilbyr lån uten sikkerhet, trenger du ikke å stille vannscooteren eller annen eiendom som sikkerhet, slik at vi kan ta den i pant. Vi tilbyr lån uten sikkerhet med rente fra 8,29 prosent – og vi stiller ingen krav til hva du kan bruke pengene på.

Les mer om vårt båtlån her

Dette bør du vite før du skal kjøpe vannscooter

Selv om det er tillatt å bruke vannscooter i Norge, er det visse begrensninger på hvor du kan kjøre den. Det er nemlig opp til hver enkelt kommune å regulere bruken av vannscooter i egne havneområder. Reglene kan med andre ord variere ut fra hvor du befinner deg.

Vi anbefaler derfor å ta kontakt med kommunen der du er for å få en oversikt over hvor det er lov å ferdes med vannscooter.

Er du født i 1980 eller senere, må du ha avlagt godkjent båtførerprøve for å kunne kjøre vannscooter med mer enn 25 hestekrefter i Norge. Har vannscooteren mer enn 10 hestekrefter må føreren være fylt 16 år. Uansett hvor stor motoren er, må du bruke flytevest når du kjører vannscooter.

Søk om lån til vannscooter

Du kan søke om lån til vannscooter på inntil 600 000 kroner.

Med et lån uten sikkerhet trenger vi ikke å vente på verditakst på bolig eller annen dokumentasjon fra banken din. Når du søker om et lån til vannscooter hos oss, foretar vi en kredittsjekk av deg og gir deg deretter raskt svar på hvor mye du kan låne og nøyaktig hvor lav rente vi kan tilby deg. Det er gratis og helt uforpliktende å søke om lån hos oss.

For å kunne søke om lån til vannscooter hos oss må du ha fylt 23 år, ha en fast inntekt og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker. Har du spørsmål i forbindelse med søknaden eller lånet, er det selvfølgelig bare å ta kontakt.

Søknadsskjemaet finner du her

Eksempel: Nominell rente 15,29 %, effektiv rente 18,08 %, 70 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 995 kroner. Kostnad: 33 788 kroner. Total: 103 788 kroner.

Spørsmål og svar

Nøyaktig hvor lav rente du kan få på et lån til vannscooter avhenger av den økonomiske situasjonen din. Når du sender inn en søknad om lån til vannscooter, vil du motta et lånetilbud som du kan velge å takke enten ja eller nei til. Det er både gratis og uforpliktende å søke om et lån uten sikkerhet hos oss.

Nei. I Norge er bankene pliktige til å foreta en kredittsjekk av søkeren for å kunne innvilge enhver form for forbrukslån. Dette gjør vi for å forsikre oss om at du har mulighet til å betale tilbake lånet på en trygg og forsvarlig måte. Kredittvurderingen er med på å fastsette hvor mye du kan låne, og hvilken rente vi kan gi deg.

Eksempel: Nominell rente 15,29 %, effektiv rente 18,08 %, 70 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 995 kroner. Kostnad: 33 788 kroner. Total: 103 788 kroner.