Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logg inn
KredittkortLånSparingForsikringerKundeserviceOm oss

Lån til elsykkel

Søk om et lån til elsykkel – med gode lånebetingelser.

45 000 Kr

5 000
350 000

.

Søk om lån til elsykkel

Eksempel: Nominell rente 8,49 %, effektiv rente 9,26 %, 100 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 950 kroner. Kostnad: 24 239 kroner. Total: 124 239 kroner.

Grønt lån til elsykkel

Elsykler blir stadig mer populære, og det er ikke uten grunn. I tillegg til de positive miljø- og helseeffektene er det behagelig å tenke på at du kan suse forbi bilkøen på vei til jobb uten å bli svett og andpusten. 

Mange synes det kan være dyrt å skulle gå til innkjøp av elsykkel, men som oftest vil det lønne seg i det lange løp – særlig om elsykkelen erstatter andre fremkomstmidler som går på bensin eller diesel.

Mangler du penger til elsykkelhandelen, er det greit å vite at vi tilbyr et lån som er spesielt rettet mot elsykkel – med gode lånebetingelser. Vi mener nemlig at det skal lønne seg å ta miljøvennlige valg. For å få innvilget lånet må du bruke pengene på elsykkel, og vi tar ikke pant i sykkelen eller noen av eiendelene dine.

I utgangspunktet er et grønt lån til elsykkel altså det samme som et ordinært forbrukslån, bare med bedre lånevilkår.

Derfor kan det lønne seg å ta opp et lån til sykkel

Som tidligere nevnt er det flere fordeler forbundet med å kjøpe elsykkel. Det er bra for miljøet, du kommer i bedre form – og du sparer penger på drivstoff. Trenger du litt ekstra penger for å få elsykkelkjøpet i havn, kan vårt grønne lån til elsykkel være en gunstig løsning for deg.

Du kan låne inntil 350 000 kroner, og bruke inntil fem år på å betale tilbake pengene. Det er ingen termingebyrer eller skjulte overraskelser i liten skrift. Det eneste du betaler, er et lavt etableringsgebyr på 950 kroner.

Søknadsskjemaet finner du her.

Etter at vi har mottatt søknaden din, foretar vi en kredittvurdering av deg basert på inntekt, ligningsformue, annen gjeld og eventuelle betalingsanmerkninger. Dette gjør vi for å forsikre oss om at du er i stand til å betale tilbake lånet.

Spørsmål og svar

Fyll ut søknadsskjemaet vårt, så gir vi deg svar umiddelbart. Innvilges søknaden, mottar du et tilbud som du kan velge å takke ja eller nei til. Det er gratis og helt uforpliktende å søke om elsykkellån hos oss.

Søknadsskjemaet finner du her.

Du kan søke om å låne opptil 350 000 kroner.

For å få innvilget lånet må du blant annet ha en liknet inntekt, ikke ha aktive inkassosaker og være eldre enn 20 år.

Når du sender en søknad til oss, foretar vi en kredittvurdering og en beregning av din betjeningsevne for å kunne vurdere om vi kan gi deg lån. Søknaden er uforpliktende og kan avsluttes når som helst.

Ja. For å få innvilget lånet setter vi som krav at du bruker pengene på elsykkel. Etter at vi har utbetalt lånet, vil vi be deg om dokumentasjon på kjøpet. Dette gjør vi for å sikre at du faktisk har brukt pengene på en elsykkel.

Vi tilbyr imidlertid også forbrukslån uten sikkerhet, hvor vi ikke stiller noen krav til hva du bruker pengene på.

Les mer om forbrukslån uten sikkerhet her.

Du kan bruke inntil fem år på å nedbetale lånet. Du har likevel alltid muligheten til å innfri lånet når du vil, uten at det koster deg noe ekstra.

Søk om lån til elsykkel

Eksempel: Nominell rente 8,49 %, effektiv rente 9,26 %, 100 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 950 kroner. Kostnad: 24 239 kroner. Total: 124 239 kroner.