CashPoints - Norwegian reward


Bank Norwegian Kredittkort

Norwegian Reward er et gratis fordelsprogram fra Norwegian, for deg som vil reise billigere og bedre. Som medlem kan du tjene CashPoints når du handler, ringer og reiser. Bruk dine CashPoints når du vil, som hel- eller delbetaling av din neste reise.

Bruk av Norwegian-kortet er den raskeste måten å tjene opp CashPoints på. Du får:

  • 20 % av billettprisen i CashPoints på Flex-billetter*
  • 5 % av billettprisen i CashPoints på LowFare-billetter*
  • 1 % av kjøpesummen på alle andre kjøp med Norwegian-kortet

*CashPoints-opptjening på netto flypris, eks skatter og avgifter. CashPoints-opptjening på flybilletter er personlig og du tjener kun på dine egne reiser.

Du kan bruke kredittkortet med en gang du har mottatt det i posten

Kortet kan brukes til varekjøp i butikker, kiosker og på internett. Du får CashPoints, opptil 20% av verdien ved kjøp av flyreiser og 1% ved alle andre varekjøp som klær, møbler, elektronikk og kioskvarer.

Norwegian-kortet fra Bank Norwegian er et av markedets beste kredittkort. Kortet koster ingenting å bruke og har ingen årsavgift. Og det er inntil 45 dagers rentefri kreditt.

Hvor mange CashPoints har du?

Totalen av CashPoints finner du på Min side eller hos norwegianreward.com. Se vår brukerguide for å knytte kredittkortet ditt mot din Reward-profil.

Betal reisen med CashPoints

Når du har spart opp CashPoints kan du bruke dem til å kjøpe flyreiser. 1 CashPoint = 1 NOK

Du bestemmer selv når og hvor du vil reise. Reisen kan betales helt eller delvis med CashPoints. Enkelt og greit.

Hundretusener bruker nå Norwegian kredittkort

Kortet kan brukes til varekjøp i butikker, i kiosker, på internett og mange andre steder. Når du bruker kortet får du CashPoints, opptil 20% av verdien ved kjøp av flyreiser og 1% ved alle andre varekjøp som klær, møbler, elektronikk og kioskvarer.

Søk om Norwegian kortet