Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logg inn
KredittkortLånSparingForsikringerKundeserviceOm oss

Betaling med kredittkort er trygt

Handler du med kredittkortet vårt, er sikkerheten din ivaretatt. I de fleste tilfeller er et kredittkort det tryggeste betalingsverktøyet mot svindel og kjipe selgere.

Med kredittkortet vårt kan du handle rentefritt i inntil 45 dager og vite at vi ivaretar dine interesser. Det innebærer blant annet at vi kan hjelpe deg med å få tilbake pengene hvis du er uheldig og blir svindlet eller mottar en mangelfull vare.

Vi hjelper deg ved reklamasjon, konkurs eller svindel

Har du kjøpt et par sko på nett som aldri har kommet frem? Eller har du kanskje oppdaget at varen du har kjøpt, har betydelige feil eller mangler? Hvis du har gjort kjøpet med kredittkortet vårt, kan vi i mange tilfeller hjelpe deg i en reklameringssak dersom du møter motstand fra selgeren.

Handler du på nett, kan du dessuten risikere at produktet du har kjøpt, ikke er som det skal. Kanskje er jakka du bestilte rett og slett en falsk kopi, eller klokka du har kjøpt i en helt annen forfatning enn slik den ble fremstilt da du la den i handlekurven? I visse svindeltilfeller kan vi hjelpe deg med å få tilbake pengene for bomkjøpet.

Tre tips til trygg netthandel

  • Betal med kredittkort når du handler.
  • Er prisen for god til å være sann, er den ofte det.
  • Gjør et søk på Google og se hva andre mener om nettbutikken.

Vi passer på kortet ditt

Kommer kortopplysningene dine på avveie, risikerer du at kortet blir misbrukt. Vi har sikkerhetssystemer som forebygger svindel og overvåker kredittkorttransaksjoner døgnet rundt. Oppdager vi mistenkelige transaksjoner, tar vi kontakt med deg med det samme.