Betaling med kredittkort er trygt

Handler du med vårt kredittkort er din sikkerhet ivaretatt. I de fleste tilfeller er kredittkortet det tryggeste betalingsverktøyet mot svindel og kjipe selgere.

Med kredittkortet kan du handle rentefritt i inntil 45 dager og vite at vi ivaretar dine interesser. Det innebærer at banken i tilfeller kan hjelpe deg å få tilbake pengene i tilfeller hvor du blir svindlet eller om det er noe feil med tingen du har kjøpt.

Vi hjelper deg ved reklamasjon, konkurs eller svindel

Har du kjøpt et par sko på nett og aldri mottatt de, eller oppdaget at tingen du har kjøpt har betydelige feil eller mangler? Har du gjort kjøpet med kredittkortet vårt, kan vi i mange tilfeller hjelpe deg i en reklameringssak dersom du møter motstand fra selgeren som har solgt deg produktet.

Handler du på nett, kan du dessuten risikere at produktet du har kjøpt ikke er som det skal. Kanskje er jakka du bestilte rett og slett en falsk kopi, eller klokka du har kjøpt i en helt annen forfatning enn slik den ble fremstilt da du la den i handlekurven? I visse svindeltilfeller kan vi hjelpe deg med å få tilbake pengene for bomkjøpet.

Tre tips til trygg netthandel

  • Betal med kredittkort når du handler.
  • Er prisen for god til å være sann, er den ofte det.
  • Gjør et søk på Google og se hva andre mener om nettbutikken.

Vi passer på kortet ditt

Kommer kortopplysningene dine på avveie, risikerer du at kortet blir misbrukt. Vi har sikkerhetssystemer som forebygger svindel og overvåker kredittkorttransaksjoner døgnet rundt. Oppdager vi mistenkelige transaksjoner, tar vi kontakt med deg med det samme.