Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logg inn
KredittkortLånSparingForsikringerKundeserviceOm oss

Sikkerhet

Våre sikkerhetssystemer forebygger svindel og overvåker kredittkorttransaksjoner døgnet rundt. Dette gjør at kredittkort i de fleste tilfeller er det tryggeste betalingsverktøyet mot svindel og uærlige selgere.

Kredittkort er sikkert

Med Bank Norwegian-kortet kan du handle rentefritt i inntil 45 dager og få ekstra trygghet på kjøpet. Hvis du mottar en mangelfull vare etter å ha betalt med kredittkortet ditt, kan vi ofte hjelpe deg med å få pengene tilbake. Det samme gjelder om du er uheldig og blir utsatt for svindel.

Vi hjelper deg ved reklamasjon, konkurs eller svindel

Har du kjøpt et par sko på nett og aldri mottatt de, eller oppdaget at tingen du har kjøpt har betydelige feil eller mangler? Har du foretatt kjøpet med kredittkort fra oss, kan vi i mange tilfeller hjelpe deg i en reklamasjonssak dersom du møter motstand fra selgeren som har solgt deg produktet eller tjenesten.

Handler du på nett, kan du dessuten risikere at produktet du har kjøpt ikke er som det skal. Kanskje er jakka du bestilte rett og slett en falsk kopi, eller klokka du har kjøpt i en helt annen forfatning enn slik den ble fremstilt da du la den i handlekurven? I visse svindeltilfeller kan vi hjelpe deg med å få tilbake pengene for bomkjøpet.

Vi passer på kortet ditt

Kommer kortopplysningene dine på avveie, risikerer du at kortet blir misbrukt. Våre sikkerhetssystemer forebygger svindel og overvåker kredittkorttransaksjoner døgnet rundt. Oppdager vi mistenkelige transaksjoner, tar vi kontakt med deg med det samme.

Hverdagskortet du kan stole på

Søk om kredittkortet

Eksempel ved utsatt betaling: Effektiv rente 24,4 %, 15 000 kroner over 1 år. Kostnad: 1 849 kroner. Total: 16 849 kroner.