To sikkerhetsanalytikere som ser på en laptop og overvåker Bank Norwegian kredittkort transaksjoner.

Sikkerhet

Våre sikkerhetssystemer forebygger svindel og overvåker kredittkorttransaksjoner døgnet rundt. Dette gjør at kredittkort i de fleste tilfeller er det tryggeste betalingsverktøyet mot svindel og uærlige selgere.

Kredittkort er sikkert

Handler du med kredittkortet vårt er sikkerheten din ivaretatt. I de fleste tilfeller er kredittkortet det tryggeste betalingsverktøyet mot svindel og uærlige selgere.

Med kredittkortet vårt kan du handle rentefritt i inntil 45 dager og vite at vi ivaretar dine interesser. Det innebærer at banken i tilfeller kan hjelpe deg å få tilbake pengene i tilfeller hvor du blir svindlet eller om det er noe feil med tingen du har kjøpt.

Vi hjelper deg ved reklamasjon, konkurs eller svindel

Har du kjøpt et par sko på nett og aldri mottatt de, eller oppdaget at tingen du har kjøpt har betydelige feil eller mangler? Har du foretatt kjøpet med kredittkort fra oss, kan vi i mange tilfeller hjelpe deg i en reklamasjonssak dersom du møter motstand fra selgeren som har solgt deg produktet eller tjenesten.

Handler du på nett, kan du dessuten risikere at produktet du har kjøpt ikke er som det skal. Kanskje er jakka du bestilte rett og slett en falsk kopi, eller klokka du har kjøpt i en helt annen forfatning enn slik den ble fremstilt da du la den i handlekurven? I visse svindeltilfeller kan vi hjelpe deg med å få tilbake pengene for bomkjøpet.

Vi passer på kortet ditt

Kommer kortopplysningene dine på avveie, risikerer du at kortet blir misbrukt. Våre sikkerhetssystemer forebygger svindel og overvåker kredittkorttransaksjoner døgnet rundt. Oppdager vi mistenkelige transaksjoner, tar vi kontakt med deg med det samme.

Hverdagskortet du kan stole på

Eksempel ved utsatt betaling: Effektiv rente 24,4 %, 15 000 kr over 1 år.
Kostnad: 1 849 kr. Total: 16 849 kr.