Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logg inn
KredittkortLånSparingForsikringerKundeserviceOm oss
To kvinner som holder hender med hver sitt Bank Norwegian mikro kredittkort festet til klokkereimen.

Mikrokort

Mikrokortet vårt er et gratis og smidig alternativ til deg som vil legge lommeboken igjen hjemme.

Du må ha kredittkortet vårt for å kunne bestille mikrokortet.

Bestill mikrokort for kr 0,-

Akkurat som et kort, bare mikro

Med det kontaktløse mikrokortet har du alltid betalingsmuligheten med deg uansett om det er i hverdagen, på trening eller på ferie.

Har du ikke kredittkortet?

Eksempel ved utsatt betaling: Effektiv rente 24,4 %, 15 000 kroner over 1 år. Kostnad: 1 849 kroner. Total: 16 849 kroner.

Slik kommer du igang med mikrokort

 • Bestill

  Logg inn på Min side og bestill ditt mikrokort.

  Pris: kr 0,-

  Bestill mikrokort for kr 0,-
 • Illustrasjon av Bank Norwegian mikro kredittkort som sette inn i det medfølgende blå armbåndet

  Sett inn mikrokort

  Du vil motta ditt mikrokort i posten etter ca. 7 virkedager. Plasser mikrokortet i armbåndet som følger med. Logg inn på MinSide for å aktivere ditt mikrokort.

 • Illustrasjon som betaler med Bank Norwegian mikro kredittkortet på en kontaktløs betalingsterminal

  Betal

  Bruk armbåndet til å betale i terminaler som aksepterer kontaktløse betalinger.

Bank Norwegian sitt mikro kredittkort i en silikonholder som er festet en klokkereim.

Har du ikke kredittkortet vårt?

Eksempel ved utsatt betaling: Effektiv rente 24,4 %, 15 000 kroner over 1 år. Kostnad: 1 849 kroner. Total: 16 849 kroner.

Spørsmål og svar

Du kan bruke det kontaktløse mikrokortet uansett størrelse på beløpet så lenge terminalen aksepterer kontaktløse betalinger. Dersom kjøpet er over kr 500, vil du bli bedt om å taste PIN-kode. Av sikkerhetsmessige årsaker, vil du også bli bedt om å taste PIN-kode med jevne mellomrom på beløp under kr 500.

Ja, du kan bruke det kontaktløse mikrokortet i alle terminaler som tilbyr kontaktløse betalinger på samme måte som du benytter den kontaktløse delen av ditt vanlige kredittkort.

Det kontaktløse mikrokortet og kredittkortet ditt er uavhengig av hverandre selv om de er knyttet til samme konto. Det er derfor mulig å sperre mikrokortet uten å sperre det andre kortet. Dersom du mister eller blir frastjålet mikrokortet, er det viktig at det sperres umiddelbart. Det kan du enkelt gjøre i appen eller på MinSide. Alternativt kan du ringe sperretjenesten på telefon 23 36 16 99.

Transaksjonene du gjør på ditt kontaktløse mikrokort vil vises i samme oversikt som de vanlige korttransaksjonene dine.

Ja, det er sikkert å bruke det kontaktløse mikrokortet. Til forskjell fra et vanlig kjøp med chip og PIN-kode, eksponerer du PIN-koden sjeldnere når du betaler kontaktløst. Det reduserer risikoen for at noen stjeler både kort og kode. Dersom du skulle være uheldig å bli frastjålet mikrokortet, er det begrenset for hvor mye mikrokortet kan bli benyttet før man må taste PIN-kode. Mikrokortet er ikke mulig å bruke på internett.

Ja, det kontaktløse mikrokortet tåler vann. Det er for eksempel fullt mulig å ha det på når du bader.  

Det kontaktløse mikrokortet er gebyrfritt å bestille. Det er heller ingen årsgebyr ved å ha det.

Klikk her for å logge inn på MinSide for å bestille et kontaktløst mikrokort.

Du kan gjerne ha mikrokortet i noe annet enn silikonarmbåndet du fikk tilsendt, men dette må du kjøpe selv. Evry har en nettbutikk med ulike alternativer. Gå til WebShop.

Nei, det er ikke mulig å bruke det kontaktløse mikrokortet ved netthandel. Mikrokortet skal kun benyttes til kjøp i butikk.

PIN-koden på mikrokortet er i utgangspunktet den samme som på kredittkortet ditt. Dersom du har endret PIN-kode etter at du bestilte et mikrokort, må du være oppmerksom på at kortene vil ha ulik PIN-kode.

Av sikkerhetsmessige årsaker sendes mikrokortet ut deaktivert.

Klikk her for å logge inn på MinSide for å aktivere ditt mikrokort.

Populære artikler

 • Kom i gang med klokkebetaling

  Har du kredittkortet vårt kan du betale med klokka. Slik kommer du i gang med enkel, trygg og kontaktløs klokkebetaling.

 • Betaling med kredittkort er trygt

  Handler du med kredittkort er din sikkerhet ivaretatt. I de fleste tilfeller er kredittkortet det tryggeste betalingsverktøyet mot svindel og uærlige selgere.

 • Kredittkort eller forbrukslån?

  Enten du trenger penger til ferie, oppussing eller andre investeringer, kan et lån bidra til å gi deg den økonomiske fleksibiliteten du trenger. Men når bør du egentlig bruke kredittkort?