Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logg inn
KredittkortLånSparingForsikringerKundeserviceOm oss

ATV- og snøscooterlån

Er du på jakt etter en ny ATV eller snøscooter og trenger hjelp med finansieringen? Da kan vi hjelpe deg. Med et ATV- og snøscooterlån får du det økonomiske spillerommet du trenger for å lande kjøpet og komme i gang med kjøringen.

120 000 Kr

1 000
600 000
Søk nå

Eksempel: Nominell rente 15,29 %, effektiv rente 18,08 %, 70 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 995 kroner. Kostnad: 33 788 kroner. Total: 103 788 kroner.

Hvordan fungerer et lån til ATV og snøscooter?

Når du tar opp et ATV- og snøscooterlån hos oss, fungerer lånet i praksis på samme måte som våre forbrukslån uten sikkerhet. Det betyr at du kan låne opptil 600 000 kroner og bruke inntil fem år på å betale tilbake pengene.

Siden dette er et lån uten sikkerhet, slipper du å stille med ATV-en, snøscooteren eller andre eiendeler som sikkerhet. Vi har ikke noen krav til egenkapital. 

Les mer om forbrukslån her.

Eksempel: Nominell rente 15,29 %, effektiv rente 18,08 %, 70 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 995 kroner. Kostnad: 33 788 kroner. Total: 103 788 kroner.

Slik søker du om ATV-finansiering

Det er enkelt å søke om lån til ATV og snøscooter. Alt du trenger å gjøre, er å fylle ut det elektroniske søknadsskjemaet vårt og signere med BankID. Det er helt gratis og uforpliktende å søke.

Når vi har mottatt søknaden din, foretar vi en såkalt kredittvurdering av deg. Med andre ord ser vi på inntekten din, ligningsformue, annen gjeld og eventuelle betalingsanmerkninger for å regne ut en kredittscore som avgjør hvor mye du kan låne av oss. Du får svar på søknaden umiddelbart, og innvilges lånet, får du et tilbud du kan velge å takke ja eller nei til.

For å kunne søke om lån hos oss må du ha fylt 23 år, ha en registrert inntekt og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker.

Søk om finansiering her.

Så mye kan du låne til snøscooter og ATV

Hos oss kan du søke om lån til snøscooter og ATV på opptil 600 000 kroner, med en nedbetalingstid på inntil fem år. Du står imidlertid helt fritt til å betale tilbake pengene før det har gått fem år – uten at det koster deg noe ekstra. 

Du står fritt til å bruke pengene på hva du måtte ønske – enten det er ATV, snøscooter, vannscooter eller et annet kjøretøy. Siden vi som långiver ikke har noen garanti for lånet i form av pant, trenger du ikke å bruke tid på å sende oss dokumentasjon på kjøpet i ettertid.

Fordeler med å søke lån hos oss

Du kan søke om et lånebeløp på opptil 600 000 kroner. Som kunde av oss får du i tillegg alle de faste fordelene vi tilbyr:

  • 5 års nedbetalingstid
  • Innfri lånet når som helst uten ekstra kostnader
  • Få full oversikt via appen vår eller MinSide
  • Fullfør låneprosessen elektronisk med BankID

Spørsmål og svar

Nøyaktig hvilken rente du får tilbud om, er avhengig av den økonomiske situasjonen din. Vi tilbyr en nominell rente fra 6,99 %, og du kan bruke inntil 5 år på å betale tilbake lånet. Det er helt gratis og uforpliktende å søke om lån hos oss.

Eksempel: Nominell rente 11,49 %, effektiv rente 13,75 %, 70 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 995 kroner. Kostnad: 25 461 kroner. Total: 95 461 kroner.

Søk om lån her.

For å søke om lån hos oss må du ha fylt 20 år, ha en registrert inntekt og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker. Når du søker, foretar vi i tillegg en kredittvurdering for å avgjøre om vi kan gi deg et lånetilbud. Det er helt gratis og uforpliktende å søke om lån, og du kan avslutte prosessen når som helst.

ATV- og snøscooterlånet har en nedbetalingstid på 5 år, men du kan innfri gjelden akkurat når du ønsker – uten noen ekstra kostnad.

Nei. Når du tar opp et lån uten sikkerhet hos oss, står du fritt til å bruke pengene på hva du vil – enten det er et kjøretøy eller noe annet du har behov for.

ATV- og snøscooterlån kort oppsummert

Skal du kjøpe ny ATV eller snøscooter og mangler finansieringen for å gjennomføre kjøpet? I så fall kan et ATV- og snøscooterlån være en gunstig løsning for deg. I praksis tar du da opp et forbrukslån uten sikkerhet, noe som betyr at du ikke trenger å stille med noen garanti i form av egen bolig eller andre eiendeler for å få innvilget lånet.

Du kan søke om opptil 600 000 kroner. Du står fritt til å bruke pengene på hva du måtte ønske. Forbrukslånene våre har en 5 års nedbetalingstid, men du kan betale tilbake pengene når som helst uten ekstra kostnad

Eksempel: Nominell rente 15,29 %, effektiv rente 18,08 %, 70 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 995 kroner. Kostnad: 33 788 kroner. Total: 103 788 kroner.