Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logg inn
KredittkortLånSparingForsikringerKundeserviceOm oss

Ferielån

Planlegger du en ferie langs norskekysten eller til varmen lenger sør på kontinentet? Med et ferielån kan du få lån på inntil 600 000 kroner og fordele kostnaden over en lengre periode.

75 000 Kr

5 000
600 000
Søk om ferielån

Eksempel: Nominell rente 15,29 %, effektiv rente 18,08 %, 70 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 995 kroner. Kostnad: 33 788 kroner. Total: 103 788 kroner.

Slik fungerer et lån til ferie

Med ferielån fra oss kan du låne penger til å finansiere ferien din og bruke inntil fem år på å betale tilbake pengene. Vi tar ikke noen form for pant i boligen din eller andre eiendeler.

Et ferielån er i praksis det samme som et forbrukslån uten sikkerhet. Det betyr at du står fritt til å bruke pengene på det du vil – enten det er en ferietur, et bryllup, oppussing, refinansiering eller helt andre ting. Siden banken ikke har noen sikkerhet for lånet, er det greit å være klar over at rentene derfor er høyere enn for eksempel et huslån.

Les mer og søk om ferielån på inntil 600 000 kroner her.

Eksempel: Nominell rente 15,29 %, effektiv rente 18,08 %, 70 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 995 kroner. Kostnad: 33 788 kroner. Total: 103 788 kroner.

To personer på tur i skogen, ser utover en vakker, skogkledd dal.

Derfor velger mange å søke om lån til reise

Nordmenn er glad i å reise og unne seg noen avslappende dager på fjellet, i storbyen eller på stranda. Å dra på ferie kan imidlertid være en dyr affære for mange, der flybilletter, hotellrom og opplevelser utgjør de største kostnadene. For å få hjelp med finansieringen velger mange derfor å ta opp et ferielån. Dette kan være med på å gi akkurat det økonomiske spillerommet som lar dem oppfylle drømmeturen.

Et ferielån, som i praksis fungerer som et forbrukslån uten sikkerhet, har i tillegg en rask behandlingsprosess. Dette gir deg muligheten til å dra på ferieturen du ønsker nå, og fordele kostnaden over en litt lengre periode.

Slik søker du om forbrukslån til ferie

For å søke om lån fyller du ut et elektronisk søknadsskjema og signerer med BankID. Vi gir deg svar på søknaden umiddelbart, og innvilges lånet, får du et tilbud du kan velge å takke ja eller nei til. Det er helt gratis og uforpliktende å søke om forbrukslån til ferie.

For å kunne søke om ferielån hos oss må du ha fylt 23 år, ha en registrert inntekt og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker.

Eksempel: Nominell rente 15,29 %, effektiv rente 18,08 %, 70 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 995 kroner. Kostnad: 33 788 kroner. Total: 103 788 kroner.

Vårt kredittkort – et godt alternativ til reiselån

Ønsker du ikke å ta opp et eget lån for å finansiere ferien, kan et godt alternativ være å skaffe seg et kredittkort hos oss, som kommer med en rekke fordeler og rabatter et vanlig bankkort ikke kan tilby. Kortet gir deg inntil 150 000 kroner i kreditt og inntil seks ukers rentefri betalingsutsettelse.

Her er noen andre fordeler med kredittkortet:

  • Kortet kommer med reise- og avbestillingsforsikring på kjøpet.
  • Du er bedre beskyttet mot svindel i løpet av ferieturen
  • Du får gebyrfrie uttak i utlandet
  • Du kan tjene opp CashPoints eller få cashback på kjøp
  • Legg igjen lommeboka og betal trygt med klokkebetaling

Spørsmål og svar

Hos oss kan du få innvilget lån på inntil 600 000 kroner, med nominell rente fra 7,99 %. Du kan bruke inntil fem år på å nedbetale lånet. Du har likevel alltid muligheten til å innfri lånet når du vil, uten at det koster deg noe ekstra.

Det er gratis og uforpliktende å søke om ferielån hos oss. Hvor mye du må betale i rente på ferielånet ditt, avhenger av den økonomiske situasjonen din. Vi tilbyr nominell rente fra 7,99 % og en nedbetalingstid på inntil fem år.

For å søke om lån hos oss trenger du ganske enkelt bare å fylle ut det elektroniske søknadsskjemaet vårt og signere med BankID. Når du sender oss søknaden din, foretar vi som långiver en vurdering av økonomien din basert på opplysningene du oppgir i søknaden samt opplysninger vi innhenter fra offentlige registre. Dette gjør vi for å forsikre oss om at du er i stand til å betale ned lånet. Deretter gir vi deg det beste tilbudet vårt, som du kan velge å takke ja eller nei til.

Søknadsskjemaet finner du her

Nei. Siden dette i praksis er et forbrukslån uten sikkerhet, tar vi ikke noen pant i hverken boligen din eller annen eiendom. Det betyr at du står fritt til å bruke pengene på det du ønsker, enten du trenger hjelp til å finansiere oppussing, et bryllup, sportsutstyr eller andre ting. Det er viktig å være klar over at et lån uten sikkerhet vanligvis koster litt mer enn for eksempel et huslån, som ofte har en lavere rente.

Les mer om lån uten sikkerhet her.

Vi tilbyr en nedbetalingstid på inntil fem år. Det er imidlertid helt opp til deg om du velger å innfri lånet tidligere enn dette, og det koster ingenting å bruke mindre tid på å betale pengene tilbake.

For å kunne søke om lån hos oss må du ha fylt 20 år, ha en registrert inntekt og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker.