Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logg inn
KredittkortLånSparingForsikringerKundeserviceOm oss

Lån til bryllup

Drømmer dere om et storslått bryllup med mange venner og familie til stede? Eller planlegger dere kanskje å ha festen utenlands?

150 000 kr

5 000
600 000
Søk om lån til bryllup

Eksempel: Nominell rente 15,29 %, effektiv rente 18,08 %, 70 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 995 kroner. Kostnad: 33 788 kroner. Total: 103 788 kroner.

Derfor kan det være en god løsning å låne penger til bryllup

Hos oss kan dere ta opp et bryllupslån på inntil 600 000 kroner – og få pengene på konto i løpet av kort tid.

Fingermat, drikke, middag, servitører, leie av lokale, invitasjoner, dekorasjoner, musikkanlegg, brudekjole og fotograf. Listen over utgifter er lang når man skal gifte seg, og ofte oppstår det ting underveis som man nok kanskje ikke hadde regnet med i utgangspunktet. Mange par bruker titusenvis – noen ganger hundretusenvis – av kroner på å feire den store dagen, noe som naturlig nok gjør finansieringen til en problemstilling for mange.

For å få økonomien til å strekke til, og ikke minst skape en uforglemmelig dag for alle involverte, velger mange derfor å ta opp et lån til bryllupet – enten for å dekke alle eller deler av kostnadene. Dette kan være en god og fleksibel måte å få budsjettet til å gå opp på, eller få tilgang til midler raskt dersom det skulle dukke opp uforutsette utgifter.

Hva er et bryllupslån?


Å låne penger til bryllupet er i praksis det samme som å ta opp et forbrukslån uten sikkerhet. Det vil si at du ikke trenger å stille med noen garanti i form av egen bolig eller andre eiendeler for å få innvilget lånet. Fordelen med et slikt lån uten sikkerhet er at du kan bruke pengene på hva du ønsker – enten det er på bryllup, oppussing av boligen, reiser eller helt andre ting.

Ettersom vi som långiver ikke har noen garanti for lånet, er renten derfor noe høyere enn for lån hvor man for eksempel tar sikkerhet i bolig (lån med sikkerhet). Et boliglån har av den grunn en lav rente sammenlignet med et forbrukslån til bryllup.

Les mer og søk om lån til bryllup her.

Eksempel: Nominell rente 15,29 %, effektiv rente 18,08 %, 70 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 995 kroner. Kostnad: 33 788 kroner. Total: 103 788 kroner.

Noen enkle tips til et rimeligere bryllup


For å gjøre bryllupet litt rimeligere lønner det seg å være kreativ og finne områder hvor det er mulig å spare penger. Vær heller ikke redd for å spørre familie og venner om hjelp. Her er noen eksempler på ting det er mulig å gjøre:

  • Leie av lokale er som regel en stor utgiftspost. I stedet for å ha festen på et hotell, kan dere sjekke om det for eksempel er en gammel låve dere kan leie. Her er det store penger å spare.

  • Vurder om dere kan legge bryllupet til høsten eller vinteren. Dette er ofte mye rimeligere enn å ha det i høysesongen om sommeren eller våren.

  • I stedet for å tilby gjestene fri bar kan dere informere om at det er én eller to drinker «på huset». Dette kan dere spare mye penger på.

  • Ønsker dere å pynte med blomster, er det ikke noe i veien for å høre med gjestene om de kan ta med seg en bukett til borddekorasjonen.

  • I stedet for å booke et band til å stå for musikken kan dere se etter andre alternativer. Kanskje har dere familie og venner med et musikalsk talent som kan stille opp for dere?

Søk om lån til bryllup på inntil 600 000 kroner med rente fra 8,29 % og nedbetalingstid på inntil 5 år her.


Spørsmål og svar

 

Hvor mye penger som går med til bryllupsfeiringen, avhenger blant annet av hvor mange dere ønsker å invitere. Et lite, kostnadseffektivt bryllup kan koste 20 000 kroner, mens større bryllup kan koste mer penger – ofte flere hundre tusen. De fleste par bruker et sted mellom 50 000 og 150 000 kroner på selve feiringen, ekskludert kostnader til invitasjoner, takkekort, brudekjole og smoking.

Uansett om dere planlegger en liten, intim feiring eller et stort slottsbryllup når dere skal gifte dere, er det smart å starte sparingen i god tid. Ifølge en undersøkelse utført for DNB i 2017, planla par å bruke 60 000 kroner i snitt på bryllupet sitt. Dette er et godt utgangspunkt. Og skulle det oppstå uforutsette utgifter underveis i planleggingen, kan det å ta opp et lån hos oss bidra til å få feiringen i havn.

Fyll ut søknadsskjemaet vårt på nettsiden vår, så gir vi deg svar umiddelbart. Innvilges søknaden, mottar du vårt beste tilbud som du kan velge å takke ja eller nei til. Det er gratis og helt uforpliktende å søke om bryllupslån hos oss.

Søknadsskjemaet finner du her.

Hos oss kan du låne opptil 600 000 kroner, med nominell rente fra 8,29 %. Du kan bruke inntil 5 år på å nedbetale lånet. Du har likevel alltid muligheten til å innfri lånet når du vil, uten at det koster deg noe ekstra.

Nei. Siden dette i praksis er et lån uten sikkerhet, tar vi ikke noen pant i hverken boligen din eller annen eiendom. Det betyr at du står fritt til å bruke pengene på det du ønsker, enten du trenger hjelp til å finansiere oppussing, en reise, sportsutstyr eller andre ting.

Det er helt gratis og uforpliktende å søke om bryllupslån hos oss. Du trenger heller ikke å betale noe etableringsgebyr. Hvor mye du må betale i rente på lånet ditt, avhenger av den økonomiske situasjonen din. Vi tilbyr nominell rente fra 7,99 % og en nedbetalingstid på inntil 5 år.

Vi tilbyr en nedbetalingstid på inntil 5 år. Det er imidlertid helt opp til deg dersom du velger å innfri lånet tidligere enn dette, og det koster ingenting å bruke mindre tid enn 5 år på å betale pengene tilbake.

For å få et lån hos oss må du ha fylt 20 år, ha en registrert inntekt og ikke ha betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker.

Slik søker du om et lån til bryllup


For å søke om lån til den store dagen fyller du ganske enkelt ut et elektronisk søknadsskjema og signerer med BankID. Vi gir svar på søknaden din umiddelbart, og innvilges lånet, får du et tilbud som du kan velge å takke ja eller nei til. Det er gratis og uforpliktende å søke om lån til bryllup.

For å få innvilget lån hos oss må søkeren

  • ha fylt 23 år

  • være norsk statsborger

  • ha en registrert inntekt

  • ikke ha noen betalingsanmerkninger

Når du sender oss søknaden din, foretar vi en vurdering av økonomien din basert på opplysningene du oppgir i søknaden samt opplysninger vi innhenter fra offentlige registre. Dette gjør vi for å forsikre oss om at du er i stand til å betale ned lånet. Deretter gir vi deg det beste tilbudet vårt, som du kan velge å takke ja eller nei til.

Eksempel: Nominell rente 15,29 %, effektiv rente 18,08 %, 70 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 995 kroner. Kostnad: 33 788 kroner. Total: 103 788 kroner.