Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logg inn
KredittkortLånSparingForsikringerKundeserviceOm oss

Beste refinansiering

På jakt etter markedets beste refinansiering av lån? Refinansiering av kredittkort og smålån kan være en smart måte å bli kvitt gammel gjeld på og samtidig skaffe seg lengre nedbetalingstid og bedre rente.

Hos oss kan du refinansiere gjeld og dyre forbrukslån på opptil 800 000 kroner uten sikkerhet, og bruke inntil 15 år på å betale tilbake lånesummen.

Søk refinansiering

Eksempel: Nominell rente 12,69 %, effektiv rente 14,42 %, 160 000 kroner over 7 år, etableringsgebyr 2495 kroner. Kostnad: 88 538 kroner. Total: 248 538 kroner.

Slik sikrer du deg best refinansiering med lav rente

Har du smålån og kredittkort hos forskjellige banker, kan det å refinansiere gjeld være et fornuftig grep på veien til en enklere økonomisk hverdag. For å refinansiere gjelden din må du først søke om et refinansieringslån.

Når du tar opp et nytt lån til refinansiering, brukes dette til å nedbetale eksisterende lån umiddelbart. Dette kan hjelpe deg med å oppnå en lavere kostnad totalt per måned – både gjennom å senke renteutgiftene og å kutte unødvendige gebyrer. Har du i dag flere forbrukslån, er det med andre ord mulig å spare mye penger.

Selv om det kan høres risikabelt ut å ta opp et nytt lån, er ett enkelt lån med lavere rente ofte langt gunstigere enn å ha mange dyre smålån. Ikke bare kan det hjelpe deg med å spare penger – refinansieringslånet sørger også for at du bare trenger å forholde deg til én faktura per måned.

Markedets billigste og beste refinansiering for akkurat deg

I tillegg til å kutte høy rente og unødvendige gebyrer, handler gunstig refinansiering om å oppnå en ryddigere økonomi på en måte som passer deg. Hva som er den beste og billigste løsningen for akkurat deg, avhenger av flere ting.

Trenger du av ulike årsaker lang nedbetalingstid, vil du kanskje ende opp med høyere renteutgifter totalt enn du ville gjort med en kortere nedbetalingsplan. Selv om dette ikke er den billigste løsningen, kan det likevel være den beste løsningen i din situasjon.

Hva som er best, avhenger blant annet av eksisterende lån og hvor lang tid du trenger til nedbetaling. Det er også viktig å huske at renten på det nye lånet ditt vil være basert på den økonomiske situasjonen din – og at renten de fleste banker reklamerer med, er laveste nominell rente.

En enkel måte å finne ut av hva banken kan tilby deg, er rett og slett å søke. Når du søker om refinansieringslån hos oss, gir vi deg umiddelbart svar på hvor mye du kan låne og hvor lav rente du kan få. Det er helt uforpliktende å søke om refinansiering.

Refinansiering av smålån uten sikkerhet

En viktig faktor når du skal refinansiere forbrukslån og annen gjeld, er hvorvidt du kan stille med sikkerhet eller ikke. Vi tilbyr refinansiering uten sikkerhet.

Refinansiering uten sikkerhet betyr at du som låntaker ikke trenger å ta sikkerhet i bolig eller stille annen form for eiendom som pant. Et lån uten sikkerhet vil imidlertid alltid ha noe høyere rente enn refinansiering med sikkerhet, der låntaker stiller med et panteobjekt.

Har du dyr gjeld hos flere banker og ikke kan eller ønsker å stille bolig som panteobjekt, er ofte refinansieringslån uten sikkerhet en praktisk løsning.

Eksempel: Nominell rente 12,69 %, effektiv rente 14,42 %, 160 000 kroner over 7 år, etableringsgebyr 2495 kroner. Kostnad: 88 538 kroner. Total: 248 538 kroner.

Søk om refinansiering av lån på opptil 800 000 kr

Vi tilbyr refinansieringslån på opptil 800 000 kr, med inntil 15 års nedbetalingstid. Du kan selvfølgelig også velge en kortere nedbetalingstid, dersom du ønsker det. Du kan når som helst gjøre ekstra innbetalinger og innfri lånet akkurat når du vil.

Når du søker om refinansiering, foretar vi en vurdering av betjeningsevnen og den økonomiske situasjonen din. Innfrir du alle krav, vil du umiddelbart få tilbud om et refinansieringslån.

For å kunne søke om et refinansieringslån må du ha en registrert inntekt, ikke ha aktive inkassosaker og ha fylt 23 år. Du trenger ikke å eie egen bolig eller å stille noen annen form for eiendom som pant for lånet.

Søk lån til refinansiering i dag, så gir vi deg det beste tilbudet vi kan tilby akkurat deg. Det er gratis og uforpliktende å søke om refinansieringslån.

Eksempel: Nominell rente 12,69 %, effektiv rente 14,42 %, 160 000 kroner over 7 år, etableringsgebyr 2495 kroner. Kostnad: 88 538 kroner. Total: 248 538 kroner.

Spørsmål og svar

 • Hva er billigste refinansiering av smålån?

  Har du flere smålån, vil du som regel kunne oppnå en lavere effektiv rente ved å samle gjelden i et større lån. «Hvem er best på refinansiering?» er samtidig et spørsmål som avhenger av deg og din økonomiske situasjon. Betingelsene banken setter, tar nemlig utgangspunkt i din egen betjeningsevne.

  For å finne den beste løsningen for deg, kan det derfor lønne seg å sammenligne ulike tilbud. Har du mange dyre smålån, er sjansene gode for at du vil oppnå en lavere effektiv rente enn det du betaler i dag. Det er helt uforpliktende å søke om refinansiering hos oss.

  Her kan du lese mer om refinansiering av smålån.

 • Hvilken bank har lavest rente på forbrukslån?

  Hvilken bank som kan tilby den laveste renten på et forbrukslån, avhenger av flere faktorer. Renten banken ender opp med å tilby deg, baserer seg nemlig på en vurdering av den samlede økonomiske situasjonen din, og hvor stor risiko banken er villig til å ta.

  Er du på jakt etter lav effektiv rente på lånet ditt, kan det derfor være lurt å sende inn en søknad for å undersøke hva banken kan tilby deg. Det er helt uforpliktende å søke om forbrukslån.

 • Hvilken refinansiering er best i test?

  Hvem som kan tilby deg den beste refinansieringen, avhenger enkelt forklart av deg og økonomien din. Når du søker om et refinansieringslån, gjør banken en kredittvurdering av deg, som avgjør hvor mye du kan låne og hvor lav rente du kan få.