Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logg inn
KredittkortLånSparingForsikringerKundeserviceOm oss

Refinansiering av forbrukslån

Har du dyre smålån som begynner å bli uoversiktlige og vanskelige å håndtere? Da kan refinansiering av forbrukslån være et nyttig grep som gjør det enklere å få bedre oversikt økonomien igjen.

150 000 Kr

5 000
800 000
Søk om refinansiering

Eksempel: Nominell rente 12,69 %, effektiv rente 14,19 %, 160 000 kroner over 7 år, etableringsgebyr 1495 kroner. Kostnad: 87 024 kroner. Total: 247 024 kroner.

Mann som sitter i sofa hjemme med en laptop på fanget og søker lån

Du kan spare mye penger på å samle smålån og forbruksgjeld i et lån med lavere rente. Vi tilbyr gunstige refinansieringslån på opptil 800 000 kr som kan hjelpe deg med å senke månedsutgiftene og ta tilbake kontrollen over det du skylder.

Hva vil det si å refinansiere forbrukslånet?

Når du søker om refinansiering, vil det i prinsippet si at du søker om et nytt lån for å nedbetale dyre smålån umiddelbart. For mange er dette en effektiv måte å få samlet forbruksgjelden sin på, samtidig som man oppnår lengre nedbetalingstid og gunstigere betingelser.

Vi tilbyr refinansiering av forbrukslån med inntil 15 års nedbetalingstid. Nøyaktig hvor lav rente vi kan tilby deg avhenger av den økonomiske situasjonen din.

Eksempel: Nominell rente 12,69 %, effektiv rente 14,19 %, 160 000 kroner over 7 år, etableringsgebyr 1495 kroner. Kostnad: 87 024 kroner. Total: 247 024 kroner.

Samle dyre forbrukslån i ett enkelt lån med lav rente

Med flere lån hos ulike leverandører, er det lett å miste oversikten. I tillegg til at du må betale flere forskjellige fakturaer hver måned, har lånene trolig også ulike betingelser og forfallsdatoer. Ikke bare er det mye å tenke på – det øker risikoen for at du kan pådra deg en betalingsanmerkning.

Samler du dyre smålån og forbruksgjeld i et refinansieringslån, trenger du bare å forholde deg til én faktura per måned. For mange er det en nyttig hjelp som gjør det lettere å planlegge og få kontroll over økonomien igjen. På den måten kan du unngå unødvendig stress og bekymring i hverdagen samtidig som du kutter ned på de månedlige utgiftene.

Du kan også opprette AvtaleGiro, slik at den månedlige fakturaen din betales automatisk.

Derfor kan det lønne seg å refinansiere forbruksgjeld

Refinansiering av forbruksgjeld hjelper deg med å få samlet gjelden i ett lån. Og fordi det nye lånet er større enn de mange smålånene, kan det gi deg bedre betingelser, lavere renteutgifter og færre unødvendige gebyrer. Dermed kan en større andel av pengene dine gå direkte til nedbetaling – slik at du blir kvitt gjelden din raskere.

Med et refinansieringslån kan du i tillegg bruke inntil 15 år på å nedbetale gjelden din. Dette vil kunne redusere de månedlige avdragene dine og gi deg mer penger tilgjengelig hver måned. Du kan selvfølgelig også velge å sette en kortere nedbetalingstid.

Hvor mye du kan spare på å refinansiere lån, avhenger av den finansielle situasjonen din og hvor lang tid du ønsker å bruke på å nedbetale det nye lånet ditt. Søk i dag, så gir vi deg et tilbud umiddelbart – og hjelper deg med å bli kvitt unødvendig dyre lån.

Eksempel: Nominell rente 12,69 %, effektiv rente 14,19 %, 160 000 kroner over 7 år, etableringsgebyr 1495 kroner. Kostnad: 87 024 kroner. Total: 247 024 kroner.

Vi tilbyr refinansiering av forbrukslån uten sikkerhet – og gir deg svar raskt

Vi tilbyr refinansiering uten sikkerhet i bolig eller annen eiendom, noe som innebærer at du kan få svar på søknaden din umiddelbart. Når du skal søke om refinansiering av forbrukslån, trenger du bare å fylle ut en elektronisk søknad her på siden.

Du trenger med andre ord ikke annen dokumentasjon enn den vi ber om i søknaden. Når du søker om refinansiering av lån hos oss, foretar vi en kredittvurdering av deg, som avgjør hvor mye du kan refinansiere og hvor lav rente vi kan gi deg.

Eksempel: Nominell rente 12,69 %, effektiv rente 14,19 %, 160 000 kroner over 7 år, etableringsgebyr 1495 kroner. Kostnad: 87 024 kroner. Total: 247 024 kroner.

Dette trenger du for å refinansiere forbrukslån hos oss

Det er helt uforpliktende å søke om lån og refinansiering av gjeld. Det eneste vi krever at du har en registrert liknet inntekt, ikke har aktive inkassosaker og er 23 år eller eldre. Når vi har sjekket at alt er i orden med søknaden din, sender vi deg umiddelbart et lånetilbud som du kan velge å takke ja eller nei til.

Vi tilbyr refinansieringslån med lånebeløp opptil 800 000 kroner. Etableringsgebyr på refinansieringslån er kr 295 - 1 995 avhengig av størrelse på lånet. Det er gratis og helt uforpliktende å søke om å refinansiere forbrukslån hos oss.

Fordeler ved å refinansiere forbrukslån hos oss:

  • Du kan oppnå en lavere rente enn du har i dag.
  • Du betaler færre gebyrer.
  • Du får bedre oversikt med ett lån og én faktura.
  • Du får inntil 15 års nedbetalingstid.
  • Du har hele tiden full kontroll via appen vår eller MinSide.

Eksempel: Nominell rente 12,69 %, effektiv rente 14,19 %, 160 000 kroner over 7 år, etableringsgebyr 1495 kroner. Kostnad: 87 024 kroner. Total: 247 024 kroner.

Spørsmål og svar

Refinansiering av forbrukslån vil si at du samler forbruksgjelden din i et nytt lån med lavere rente. Dette kan hjelpe deg med å spare penger og bli raskere gjeldfri, både gjennom at du oppnår bedre rente og at du slipper å betale unødvendige gebyrer. I tillegg trenger du bare å forholde deg til én enkel faktura.

Vi gir deg svar på dagen. Når du sender inn en søknad om refinansieringslån, foretar vi en rask kredittvurdering som avgjør hvilken rente vi kan gi deg og hvor mye du kan låne. Deretter vil du umiddelbart motta et lånetilbud fra oss, slik at du kan oppnå rask refinansiering.

Ja. Du kan også spare mye på å refinansiere gjeld på ulike kredittkort. Med et refinansieringslån slipper du å betale unødvendige gebyrer på flere kort, samtidig som du kan oppnå en lavere rente totalt. Med lavere rente vil mer av pengene gå til rene avdrag, slik at du kan betale ned kredittkortgjelden din raskere.

Dersom du får avslag på søknaden din om refinansiering, skyldes det trolig at du har en for lav kredittscore for øyeblikket. Dette kan kommer av at du står oppført med ingen eller for lav inntekt, at den samlede gjelden din er for høy, eller at du har aktive inkassosaker eller for mange betalingsanmerkninger. Det finnes flere banker som tilbyr refinansiering med sikkerhet, så et alternativ kan være å bake refinansieringen inn i for eksempel et boliglån.

Finner du ikke svar på spørsmålet ditt om refinansiering? Ta kontakt, så hjelper vi deg!