Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logg inn
KredittkortLånSparingForsikringerKundeserviceOm oss

Dagligvareforsikring – en verdifull og gratis forsikring for alle med kredittkortet vårt

Publisert: 15.10.2021

Da koronapandemien endret folks hverdag, og i mange tilfeller også arbeidshverdag, lanserte banken en gratis dagligvareforsikring til alle med et kredittkort hos oss. Forsikringen skal bidra til at kundenes hverdag blir litt mer forutsigbar dersom de blir permittert, arbeidsledig eller sykmeldt – også etter pandemien.

Hadde ikke hørt om en slik forsikring før

En av de mange som benyttet seg av dagligvareforsikringen, var Kai Hoel. Han har jobbet i Posten siden 1975, og opplevde å bli sykemeldt mellom desember 2020 og januar 2021. Han har i mange år vært kunde av banken, og bruker kortet til å betale for mye av det han handler.

- Jeg hadde ikke hørt om en slik forsikring før. Jeg besøkte banknorwegian.no for å se om det var noe nytt, og da leste jeg om dagligvareforsikringen. Da satte jeg meg inn i hva forsikringen var, og fant ut at jeg var dekket gjennom forsikringen som kredittkortet inneholdt. Det tilbudet benyttet jeg meg av, forteller Kai.

Enkelt for kundene

Det å bli sykemeldt, arbeidsledig eller permittert kan være en stor påkjenning. Mange har fordeler og forsikringer som en del av kortet sitt, men dessverre er det mange som ikke er klar over hva forsikringene faktisk dekker. Noen er også vanskelige å forholde seg til. Vårt kredittkort skal være enkelt å forstå hva inneholder, og det skal være enkelt å være kunde.

Da Kai benyttet seg av dagligvareforsikringen, opplevde han at prosessen med å melde skade til dagligvareforsikringen var ukomplisert.

- Det var veldig greit å forholde seg til, og det var enkelt å finne fram til ting. Selv om det var et par saker jeg måtte finne ut av, var det enkelt og greit, sier Hoel.

Til andre som kanskje er sykemeldt, arbeidsledig eller permittert råder Kai til å undersøke hvilke premisser og fordeler som ligger i det kortet man bruker. Det kan være viktig for de som har dårligere råd og andre forutsetninger enn de fleste andre, sier Kai.

Forsikringen er gratis for alle kunder med et kredittkort fra oss, og dekker gjennomsnittlig forbruk på dagligvarer inntil 10 000 kroner.