Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logg inn
KredittkortLånSparingForsikringerKundeserviceOm oss

Søk om forbrukslån på dagen

Uforutsette utgifter og hendelser kan noen ganger gjøre det nødvendig å søke om et forbrukslån på dagen. Vi tilbyr forbrukslån på opptil 600 000 kr uten sikkerhet, og vi gir deg umiddelbart svar på søknaden din – så du kan få utbetalt pengene i tide.

150 000 Kr

1 000
600 000
Søk om forbrukslån

Eksempel: Nominell rente 15,29 %, effektiv rente 18,08 %, 70 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 995 kroner. Kostnad: 33 788 kroner. Total: 103 788 kroner.

Slik fungerer forbrukslån

Når det oppstår uhell eller andre behov som gjør at du trenger å låne penger på dagen, kan lange ventetider på behandling av lånesøknaden ende opp med å gjøre utfordringene større enn nødvendig. Heldigvis er det mulig å få utbetalt et lån uten sikkerhet i løpet av kort tid – selv om det ofte skal litt til å få lånet utbetalt samme dag.

Fordi vi tilbyr forbrukslån uten sikkerhet, trenger vi ikke å vente på verditakst eller annen dokumentasjon fra banken din. Når du søker om et forbrukslån hos oss, foretar vi en kredittsjekk av deg og gir deg deretter raskt svar på søknaden. Takker du ja til lånetilbudet vårt, vil utbetalingen normalt skje i løpet av én til to virkedager.

Eksempel: Nominell rente 15,29 %, effektiv rente 18,08 %, 70 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 995 kroner. Kostnad: 33 788 kroner. Total: 103 788 kroner.

Få innvilget forbrukslån på dagen med BankID

Når du søker om forbrukslån hos oss, gir vi deg svar på søknaden nærmest umiddelbart. Ved hjelp av BankID og det elektroniske søknadsskjemaet her på siden får vi nemlig alt vi trenger av informasjon fra deg, uten å vente på underskrifter og godkjennelse fra andre banker.

For å få forbrukslån på dagen er du derfor nødt til å ha en BankID-kodebrikke eller BankID på mobil. Har du ikke BankID i dag, kan du enkelt skaffe deg dette ved å kontakte banken der du har lønns- eller brukskontoen din.

Er det mulig å få utbetalt et usikret lån samme dag?

Søker du tidlig nok om morgenen, kan du i prinsippet få utbetalt et usikret lån samme dag. Dette er derimot ikke noe vi kan garantere. I noen tilfeller tar det rett og slett litt lenger tid å vurdere en lånesøknad, men vi gjør alltid det vi kan for at du skal få pengene raskt.

Når vi har mottatt all nødvendig informasjon fra deg, foretar vi umiddelbart en kredittvurdering for å undersøke hvor mye du kan låne og hvilken rente vi kan tilby deg. Dersom alt er i orden, og du takker ja til tilbudet vårt, vil vi normalt utbetale lånet i løpet av samme virkedag – eller senest to virkedager etter at vi har mottatt siste dokument fra deg.

Søk om forbrukslån uten sikkerhet – og få svar i dag

Hos oss kan du låne inntil 600 000 kroner og få utbetalt pengene raskt, slik at de står på konto når du trenger dem som mest. Du kan bruke inntil fem år på å nedbetale lånet. Vi stiller ingen krav til hva du bruker pengene på.

Det koster ingenting å søke og lånetilbudet du får fra oss er helt uforpliktende.

For å kunne søke om forbrukslån hos oss må du ha fylt 23 år, ha en fast inntekt og ikke ha noen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker. Har du spørsmål i forbindelse med søknaden eller lånet, er det selvfølgelig bare å ta kontakt. Vi hjelper deg med alt du lurer på.

Spørsmål og svar

For å få lån på dagen, må du søke om et lån uten sikkerhet. Når du søker om et lån på dagen uten sikkerhet hos oss, foretar vi en kredittsjekk av deg og gir deg deretter raskt svar på søknaden. Takker du ja til lånetilbudet vårt, vil utbetalingen skje i løpet av én til to virkedager.

Det går raskt å søke om et kredittkort. Etter at du har fått innvilget søknaden om et kredittkort, vil det riktignok ta noen dager før du mottar kortet i posten.

For å få forbrukslån på dagen er du nødt til å ha en BankID-kodebrikke eller BankID på mobil. På denne måten slipper vi å vente på underskrifter og godkjennelse fra andre banker. Har du ikke BankID i dag, kan du enkelt skaffe deg dette ved å kontakte banken der du har lønns- eller brukskontoen din.

Nei. I Norge er bankene pliktige til å foreta en kredittsjekk av søkeren for å kunne innvilge et forbrukslån. Dette gjør vi for å forsikre oss om at du har mulighet til å betale tilbake lånet på en trygg og forsvarlig måte. Kredittvurderingen er med på å fastsette hvor mye du kan låne, og hvilken rente vi kan gi deg.

Sammenlignet med et lån der du stiller med sikkerhet, har forbrukslån uten sikkerhet en høy rente. På små lånebeløp vil banken som regel heller ikke kunne gi deg like gode betingelser som på et større lån med sikkerhet. Med flere dyre smålån, risikerer du at mye av det du betaler hver måned går med til å dekke renter og gebyrer – noe som på sikt kan gjøre det vanskelig å betale ned forbrukslånet.

Eksempel: Nominell rente 15,29 %, effektiv rente 18,08 %, 70 000 kroner over 5 år, etableringsgebyr 995 kroner. Kostnad: 33 788 kroner. Total: 103 788 kroner.