Sparekonto

Med Sparekonto fra Bank Norwegian kan du være trygg på at du har en konkurransedyktig rente på dine innskutte midler. Det er selvfølgelig kostnadsfritt å etablere sparekonto i Bank Norwegian, og vi har ingen uttaksbegrensninger.

Bank Norwegian er medlem av Bankenes Sikringsfond. Dette innebærer at du er dekket av de innskuddsgarantier som gjelder for norske banker.

Innskuddsrente

Innskuddsrente fra første krone
1,90 %

Spørsmål og svar om Sparekonto

For å overføre penger til sparekontoen, betaler du direkte til ditt kontonummer.

Kontonummeret finner du på MinSide eller i Appen, under Sparing.
Klikk på kontoen du ønsker å overføre penger til for å se kontonummeret.

For å kunne få sparekonto i Bank Norwegian må du legge inn en søknad gjennom våre hjemmesider. Klikk her for å søke om sparekonto. 

Er du allerede kunde hos oss oppretter du en ny sparekonto på MinSide
Når du har logget inn, klikker du på «Flere valg» etterfulgt av «Opprett konto» som ligger under overskriften «Mine kontoer».

Overføringer fra sparekonto tar mellom 1-2 virkedager før det er registrert på mottakerkonto.

Vi har fem kjøringer per virkedag (mandag - fredag). I helgene er det ingen overføringer mellom bankene.

Legger du inn betalingen din før: Går betalingen ut: 
kl. 04:45 kl. 05:30
kl. 08:45 kl. 09:30
kl. 10:45 kl. 11:30
kl. 12:45 kl. 13:30
kl. 14:45 kl. 15:30

Det er ingen begrensninger relatert til antall overføringer. Det er heller ingen gebyrer tilknyttet overføring fra sparekonto.

For å endre transaksjonsgrensen fra din sparekonto må du logge inn på MinSide, klikke på «Sparing» og «Transaksjonsgrense». Her vil du kunne sette ønsket transaksjonsgrense. Du finner også valget om «Transaksjonsgrense» under «Mine kontoer».

Først må du logge inn på MinSide. Når du er logget inn skal du klikke på «Sparing»/«Mine kontoer». Klikk deretter på «Betale», for så å fylle inn all betalingsinformasjon. Dersom mottakeren tilbyr AvtaleGiro vil du få tilbud om å opprette det i etterkant.

For avslutning av konto må du først betale ut innestående beløp til ønsket konto. Deretter sender du oss en henvendelse om hvilket kontonummer du vil avslutte og hvilket kontonummer du ønsker eventuelle tilgodehavende renter overført til.

Nei, Bank Norwegian tilbyr ikke muligheten for legge til disponenter eller opprette disponentkonti.

På Finansportalen kan du få hjelp til å finne hvilken konto og bank som passer best for ditt formål.