Benytt Apple Pay med kredittkortet vårt!

Publisert: 25.6.2021

Fra 3. juni, vil Bank Norwegians 1,3 millioner kortkunder i Norge, Sverige, Danmark og Finland kunne benytte Apple Pay – en enkel, sikker, rask og brukervennlig måte å betale på.

Lanseringen er i tråd med Bank Norwegian sitt mål om å være en heldigital bank som tilbyr enkle, sikre og brukervennlige betalingsløsninger til sine kunder.

- Vi er veldig fornøyde med at vi nå kan tilby Apple Pay til våre kortkunder. Kredittkortet vårt har allerede mange fordeler. Med Apple Pay legger vi til en ny fordel som vi håper at skal gjøre kortet enda bedre, sier Tine Wollebekk CEO i Bank Norwegian.

Det er enkelt og sikkert å betale med Apple Pay. Kundene holder ganske enkelt sin iPhone eller Apple Watch nær en betalingsterminal for å gjennomføre en kontaktløs betaling. Hvert Apple Pay-kjøp er sikkert fordi det autentiseres med Face ID, Touch ID eller enhetspassord, Apple Pay kan brukes til netthandel, i dagligvarebutikker, drosjer, restauranter, kaffebarer og mange flere steder.

Sikkerhet og personvern er sentralt i Apple Pay. Når kundene betaler ved hjelp av tjenesten vil kortnummeret verken lagres på enheten man bruker til å betale med eller på Apple sine servere. I stedet opprettes det et unikt kontonummer på enheten som krypteres og deretter lagres sikkert på enheten man bruker.

Apple Pay er enkelt å sette opp enten via Wallet-appen på iPhonen eller via Bank Norwegian sin app. Når kunde legger til kortet, kan Apple Pay brukes på enheten med en gang. Når kunde handler med Apple Pay, godkjennes kjøpet ved hjelp av Face ID eller Touch ID – eventuelt ved å bruke koden man har på enheten.

Man kan bruke Apple Pay på iPhone, iPad og Mac for å betale raskere og mer praktisk, både i apper eller på nettet uten å måtte opprette kontoer og skrive inn betalingsinformasjonen flere ganger. Apple Pay gjør det lettere å betale for mat- og dagligvareleveranser, shopping på nettet, transport og parkering. Apple Pay kan også brukes til å betale i apper på Apple Watch

Du finner mer informasjon om Apple Pay på www.apple.com/no/apple-pay/ eller på Bank Norwegians nettsider om Apple Pay.