Logo Bank Norwegian Branch of NOBA Bank Group
Logg inn
KredittkortLånSparingForsikringerKundeserviceOm oss

Mikrokort gir enkel betaling overalt

En som bruker holder et armbånd med mikrokortet inntil en betalingsterminal

Mikrokort er et smidig alternativ for deg som vil legge lommeboka igjen hjemme. Du kan gjøre betalinger med en håndvending – bokstavelig talt.

Mikrokortet vårt er på størrelse med et SIM-kort og leveres med et armbånd og en lomme. Mikrokortet legges i enten armbåndet eller i lommen, og lommen kan festes til alle klokkeremme. Alle som har et kredittkort fra oss, kan bestille et mikrokort – og det krever ingen aktivering via app eller lignende. Mikrokortet er også vanntett, så du kan bekymringsløst ha det med på stranda eller på en svett løpetur.

Som de vanlige kredittkortene våre er også dette kontaktløst, noe som gjør at du kan tæppe med mikrokortet i alle fysiske butikker som aksepterer kortbetaling. I nettbanken kan du se hvilke transaksjoner som er gjort med vanlig kredittkort, og hvilke som er gjort med mikrokortet.

Har du ikke en smartklokke som støtter kontaktløse betalinger som Google Pay, Fitbit Pay eller Garmin Pay, kan vi tilby et gratis mikrokort. Kortet oppbevares i medfølgende armbånd eller i lommen som kan festes på hvilken som helst klokke du allerede har – med andre ord kan helmekaniske klokker så vel som digitale gi deg følelsen av klokkebetaling.

Kontaktløs betaling er trygt

Kontaktløs betaling med mikrokort er trygt, og siden du ikke taster PIN-koden like ofte som du ville gjort med chip-betaling, er sannsynligheten lavere for at kortet ditt blir misbrukt. Et mikrokort er dessuten mer anonymt enn et vanlig betalingskort. Vi sender kortet til deg inaktivt. For at kortet kan tas i bruk, må du aktivere det i appen eller på MinSide.

Som andre kontaktløse kort krever mikrokortet at du taster inn PIN-koden i terminalen dersom summen overstiger et visst beløp per kjøp, eller en samlet sum i løpet av et døgn. Det gjør kortet langt vanskeligere å misbruke. 

Mister du eller roter bort mikrokortet ditt, er det enkelt å sperre kortet via telefon, gjennom appen vår eller i kredittkortoversikten på MinSide i nettbanken vår. Dette bør du gjøre med en gang du oppdager at kortet ditt er borte.

Mikrokort

Ønsker du et kontaktløst mikrokort?

Eksempel ved utsatt betaling: Effektiv rente 24,4 %, 15 000 kr over 1 år. Kostnad: 1 849 kr. Total: 16 849 kr.

Du kan kjøpe eget armbånd og nøkkelring

Evry, som vi gir ut mikrokortene i samarbeid med, har en egen nettbutikk der du kan kjøpe produkter som armbånd og nøkkelringer i skinn. Dette er for deg som ønsker noe annet enn det medfølgende armbåndet. 

Mikrokort tilbehør til Apple Watch